Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

U zatvoru vozač koji je drogiran udario maloljetnicu i pobjegao s mjesta nesreće

Županijski sud u Splitu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
08.11.2017.
u 15:53

Djevojka je zadobila po život opasne ozljede. Hitna ju je odvezla na kirurški prijem u KBC Firule

Sudac istrage splitskog Županijskog suda u srijedu je odredio istražni zatvor 40-godišnjaku koji je u ponedjeljak na pješačkom prijelazu u Gundulićevoj ulici u središtu Splita, pod utjecajem droga, udario 17-godišnju djevojku teško je ozlijedivši nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće, doznaje se na sudu.

Vozač je u ponedjeljak, nešto poslije 18 sati, na pješačkom prijelazu automobilom Smart oborio 17- godišnju polaznicu Glazbene škole "Josip Hatze" koja je netom prije završila s nastavom i dao se u bijeg. Prolaznici koji su se zatekli na mjestu događaja pomogli su mladoj djevojci pozvavši kola Hitne medicinske pomoći. Očevici su zapisali i registracijsku oznaku vozila koje ju je udarilo i informacije dali policiji.

Teško ozlijeđena djevojka, u životnoj opasnosti, prebačena je u splitsku bolnicu gdje su joj utvrđene ozljede glave, pluća i nadlaktice pa je zadržana na daljnjem liječenju, a tri sata kasnije policija je muškarca uhitila u njegovom stanu. Izuzeli su mu uzorke krvi radi utvrđivanja je li vozio pod utjecajem alkohola ili droga, a na kraju se utvrdilo da je bio pod utjecajem kokaina i amfetamina.

"Nakon ispitivanja okrivljenika Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Splitu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika koji je sudac istrage prihvatio", kazali su u Općinskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 7

NE
Neonacionalist
13:57 08.11.2017.

Čovjek ima sinkopu , pustite ga na miru.

OB
ObrenM
17:07 08.11.2017.

Zar taj necovjecni narkoman nema ime?Koji je smisao zastita identiteta tog izroda.

DO
domxerex
20:09 08.11.2017.

Jeste li sigurni da nije Horvatinčić sišao sa broda pa autom odvezao iz luke, malkice vuče na njegove postupke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije