Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANA PRILASKA

Muškarac dobio zabranu približavanja zoni škole Jordanovac u krugu od 100 m

učenici
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.11.2017.
u 16:26

Učenica je kazala kako ju je na pješačkom prijelazu pred ulazom u školsko dvorište, za ruku zgrabila nepoznata muška osoba

Scena u kojoj učenica panično trči prema školi, i tvrdi da se uspjela istrgnuti iz ruku otmičara, prizor je koji će se, nažalost, još dugo pamtiti.

Naime, oko 14.15 sati, nakon što je učenici završila jutarnja smjena, krenula je sama kući.

Učenica je kazala kako ju je na pješačkom prijelazu pred ulazom u školsko dvorište, za ruku zgrabila nepoznata muška osoba. Ta ju je osoba snažno počela vući prema vozilu, no nakon snažnog otimanja, uspjela je pobjeći i osloboditi se.

U panici je otrčala natrag u školu, gdje je o svemu obavijestila nastavnike koji su odmah pozvali i policiju koja je ubrzo stigla na teren.

Policijski službenici pronašli su osumnjičenog 48-godišnjaka i izdali naredbu o određivanju mjera opreza.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 48-godišnjak je dobio zabranu približavanja zoni Osnovne škole Jordanovac u krugu od 100 metara.

Isto tako zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Zagrebu protiv 48-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Komentara 6

OB
ObrenM
08:03 10.11.2017.

Dali je moguce da je prvosudje toliko pokvareno, da manijaku omogucuje daljnje djelovanje u njegovim tesko bolesnim nastranostima?Dali je to direktiva EU pokvarene tvorevine,koja vec pomalo zatvara oci nad pedofilskim udrugama?Sa druge strane bitno je da se ne sazna identitet cestitog "covjeka".

DU
Deleted user
08:20 10.11.2017.

Koji idiot je donio takvu odluku pa ulaz u skolu Jordanovac , gdije je to napravio , je veći od sto metara. Trebali su zabraniti približavanje svakoj školi na 500 metara i svakom djetetu na 20 m , te mu staviti narukvicu za pračenje. Hrvarsko pravosuđe svakim danom je sve sramotnije!!!

RA
raikonen
06:53 10.11.2017.

Znači sva djeca žive u krugu 99 metara od škole.E hebem te državo i zakone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije