Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA DRŽAVA

Prijetio dvjema tužiteljicama, sudac istrage ga odbio pritvoriti

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
15.04.2021.
u 08:03

Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku tražilo da pritvori 48-godišnjaka zbog mogućnosti od ponavljanja djela. No sudac ga nije pritvorio, već mu je odredio mjere opreza

Za dvije prijetnje dubrovačkim tužiteljicama osumnjičen je 48-godišnjak protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku pokrenulo istragu. Sumnjiči ga se da je 24. prosinca 2020.  na službenu mail adresu,  jedne od dubrovačkih tužiteljica poslao prijeteći mejl.

Tužiteljica na čiji je mejl prijetnja stigla, zajedno s kolegicom pred Županijskim sudom u Dubrovniku zastupa optužbu protiv 48-godišnjaka koji se tereti za razbojstvo. On je, kako se sumnja, poslao mejl prijetećeg i uvredljivog sadržaja, a u mailu je prijetio objema tužiteljicama. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku tražilo da pritvori 48-godišnjaka zbog mogućnosti od ponavljanja djela. No sudac ga nije pritvorio, već mu je odredio mjere opreza. (I?)  Pa će se tužiteljstvo na tu odluku suca istrage  žaliti.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanikol
19:37 17.04.2021.

I ja bi svog rođaka radije ostavio na slobodi nego pritvorio, naravno kada bi bio pijan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije