Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet Todorić:

'Kako Jandroković zna da će DORH pokrenuti istragu?'

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
15.10.2017.
u 19:22

Ima li i on informacije koje nikako ne bi smio imati, pita se Todorić

Već treći post danas na blogu objavio je Ivica Todorić u kojem se osvrnuo na izjavu Gordana Jandrokovića u vezi DORH-a i saborskog istražnog povjerenstva.

- Nakon jučerašnjeg, subotnjeg sastanka u Vladi, a kojem su nazočili premijer, ministri Božinović i Dalić te predsjednik Sabora Jandroković, dogodila se izjava gospodina Jandrokovića koja duboko podriva stupove pravne države. Naime, gospodin Jandroković je rekao kako će saborsko istražno povjerenstvo prestati s radom kada DORH pokrene istragu. Kako Jandroković zna da će DORH pokrenuti istragu? Ima li i on informacije koje nikako ne bi smio imati? Ne želim vjerovati da je tema jučerašnjeg sastanka u Vladi bilo postupanje DORH-a, no ova me Jandrokovićeva izjava, nažalost, demantira. Nevjerojatno je da ljudi iz izvršne i zakonodavne vlasti komentiraju i najavljuju postupanje neovisnih pravosudnih institucija. Model je očito jasan- medijskim linčem i neodgovornim izjavama najviših dužnosnika Vlade i Sabora stvorena je atmosfera osude bez suđenja, krivnje bez postupka, u kojoj su izvršitelji i tužitelji i suci. Cilj je jasan- sakriti vlastiti kriminal koji je ozakonjen neustavnim Lex Agrokorom, no istina će, ipak ugledati svjetlo dana, a odgovorni i iz Vlade i izvanredne uprave Agrokora koji sudjeluju u nečasnim radnjama, morat će odgovarati, napisao je Todorić. 

Komentara 17

MU
Muncimir
19:51 15.10.2017.

Koliko ovaj može sr.t ... Jedno drugo pitanje je puno zanimljivije: Zašto je mogao slobodno otputovati iz Hrvatske? Gdje je privremena mjera da zbog istrage ne može napustiti zemlju?! Tko je sudac u njegovom slučaju? Možda Maja Šupe? Onda je sve jasno ...

SN
Samo naprijed
07:35 16.10.2017.

Zašto nepoznati autor članka ne piše svu istinu? Komu odgovara prešućivanje točnog govora g. Jandrokovi ća koji je rekao, citiram: “Ako DORH pokrene istragu...”

DO
domxerex
21:44 15.10.2017.

Lakomo plaćeničko gendersko novinarstvo na djelu. Peru očitog lopova i guraju ideju da je on jadan pokraden. Jadni gazda Todo, eto malo je pokrao vlastitu firmu a zločesta vlada mu ne želi državnim novcem ponovno sanirati firmu. Strašno!!! Jadni gazda Todo!!! Trajte i njega i ove novinare u zatvor a poslije odsluženja kazne van iz države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije