Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet Todorić:

Štetu nisu napravili Vlada, HDZ i Most, nego ljudi s imenom i prezimenom!

Todorićev blog
Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog
1/5
15.10.2017.
u 18:46

Opet je prozvao ministricu Dalić.

Nakon što je u prošloj objavi na blogu Ivica Todorić prozvao Vladu i postavio joj pitanje hoće li nacionalizirati Lidl, ponovno se oglasio i napisao kakav je utjeca Lex Agrokora na Agrokor prehrambenu industriju i Agrokor maloprodaju hrane.

- Kako ne bi zamarali čitaoce moga bloga s nekim velikim analizama, nastojat ćemo dati samo nekoliko primjera u koju je poziciju Izvanredna uprava dovela kompaniju zajedno sa Ministarstvom gospodarstva, odnosno ministricom Dalić. Iz prezentacije će se moći vidjeti kakve je rezultate za kompaniju, dionike i države gdje Agrokor djeluje prouzročio Lex Agrokor. Kako je imala ogromnu želju da progura Lex Agrokor, ministrica Dalić je svima sve i svašta obećala, manipulirala s investitorima, mnogim dionicima Agrokora i javnosti. Kasnije, u svom stilu, većini ništa nije rekla, ništa nije obećala, što je prema njoj - dovelo do nepovjerenja susjednih država, velikih vjerovnika i dionika u Agrokoru, a što pak znači da je dio kompanije odsječen od matice. Kao što je vidljivo u prezentacijama, sinergije se gube nevjerojatno brzo, a za Agrokor, njegove dionike i Republiku Hrvatsku ogromne financijske štete, napisao je Todorić.

Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog

Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog

Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog

Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog

Todorićev blog
1/12

Komentara 14

WI
wice
19:10 15.10.2017.

Opet ponavljam gazda Lidla je do prošle godine vozio Pasat karavan star 15-ak godina i onda ga zamjenio za Škodu Oktaviju.Živi u sasvim prosječnoj jednokatnici,a ti dvorci,hilohopter,vile, otoci.........mrš

DO
dopizdilomi
19:05 15.10.2017.

On se još uvijek javlja, nije u zatvoru?

Avatar anticenzura
anticenzura
19:11 15.10.2017.

Zlocinacka organizacije HDZ-SDP su unistile citavu zemlju narodu, nije to samo Agrokor. Oni su sve raskomadali, oskatili na komade, i predali okupatoru u nasoj zemlji, od banaka, do korporacija, na tisuce poduzeca, sada su poceli i zemlju na komade davati okupatorima i naplacivati ansemu narodu ulaz na vlastito more. Njih treba pohvatati, dovesti strucnjake psihijatre da im kontroliraju mozak, ako nisu bolesni za ludnicu, treba ih strpati u avion i iskracti u jednoj dzungli sa lavovima, i koji im h... mater, kada preziru oni nas, treba prezirati i njih istom mjerom. Ne moze jedan narod ostati bez drzave radi ovih zlotvora sa mracnom izdajnickom i bolesnom dusom, neprijateljski nastrojenom prema vlastitoj zemlji i narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije