Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF LIGA PRVAKA

Zagrebaši nisu uspjeli: Celje je bilo bolje, a deset komada utrpao - Šarac

Zagreb: PPD Zagreb izgubio u susretu petog kola Lige prvaka od Celje Pivovarne Laško
Goran Stanzl/PIXSELL
09.02.2021.
u 21:15

U redovima PPD-a najbolji je bio Matej Hrstić koji je upisao šest pogodaka, a po četiri su dodali Klarica, Matanović, Vistorop Filip i Burić Senjamin

 Rukometaši PPD Zagreba upisali su još jedan poraz u EHF Ligi prvaka, bolji od njih je u utorak u zaostaloj utakmici 10. kola na svom terenu bilo sa 29:28 (14:12) Celje PL.

Već u prvom poluvremenu Celje dolazi u prednost, odvaja se na dva razlike u 19. minuti (8-6). 'Zagrebaši' su im se približili na gol razlike kod 11-10 šest minuta kasnije, no onda su Slovenci opet povećali prednost.

U drugom poluvremenu Celje je imalo prednost i od pet golova (22:17, 23:18), no onda PPD polako stiže razliku i u 47. minuti susreta dolazi na dva razlike (25:23), a u 53. minuti i do izjednačenje nakon pogotka Luke Lovre Klarice (28-28). Međutim, PPD zadnje dvije minute igra s igračem manje i prima gol koji Celjanima donosi pobjedu.

U redovima PPD-a najbolji je bio Matej Hrstić koji je upisao šest pogodaka, a po četiri su dodali Klarica, Matanović, Vistorop Filip i Burić Senjamin.  

Najbolji strijelac kod pobjedničke momčadi bio je Josip Šarac sa 10 pogodaka, dok je Tilen Kodrin dodao pet. 

PPD Zagreb je zadnji na ljestvici u skupini B bez bodova, a sljedeća utakmica EHF Lige prvaka je na rasporedu u četvrtak 11. veljače kada PPD dočekuje prvoplasiranu Barcu. Samo tri dana kasnije opet kod kuće igra protiv Nantesa.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije