Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA LJUDINA

VIDEO Luka Modrić je gospodin i ljudska veličina. Usrećio je teško bolesnog 10-godišnjeg dječaka

De Limburger Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2023.
u 10:30

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest. Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce. Prema pisanju De Limburgera, kapetan "Vatrenih" je priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda. Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine.

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest. Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

"Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji", kazala je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

"Pričao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten", kazala je majka Irina za De Limburger.

Zvijezda "Vatrenih" i Real Madrida ostavila je snažan dojam na obitelj.

VEZANI ČLANCI:

"On je tako normalan, nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti", dodala je.

Obitelj je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom u i porukom: "Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić". Video možete pogledati OVDJE

Komentara 2

IS
Istiniuoči
11:30 16.06.2023.

Čovjek jednostavno takav, voli usrećiti ljude. Onomad je tako usrećio malog Zdravkeca do ganuća.

DU
Deleted user
11:09 16.06.2023.

Na žalost ima slabo pamćenje...barem na sudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije