Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OK DIARIO

Modrić je dobio nevjerojatnu ponudu od 200 milijuna eura. Otkriveni su detalji astronomskog ugovora

Rotterdam: Luka Modrić penalom zaključio uzbudljivu pobjedu Hrvatske
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/147
16.06.2023.
u 09:07

Hrvatski genijalac prema pisanju španjolskih medija dobio je monstruoznu ponudu od bogatih Arapa

Španjolski mediji opet su se raspisali u Luki Modriću i njegovu odlasku iz madridskog Reala s kojim je već sve navodno dogovorio za idućih godinu dana. Prije nekoliko dana stigla je vijest kako se Modriću nudi 120 milijuna eura iz neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, a sada stiže informacija kako je ponuda podebljana. 

Španjolski OK Diario, koji je već pisao da mu je Real prva opcija, sad piše da je ta ponuda još veća i Luka će morati ozbiljno razmisliti o prihvaćanju. Tvrdi se da mu bogati Saudijci 200 milijuna eura i ugovor na tri godine. Već nekoliko mjeseci hrvatski kapetan je ma meti šeika iz Arabije i Katara, a navodno ga žele i neki klubovi iz MLS-a. 

GALERIJA Modrić je fenomen: 'Hrvatska je bez njega nezamisliva'

Rotterdam: Luka Modrić penalom zaključio uzbudljivu pobjedu Hrvatske
1/291

– Modrić će zbog plasmana Hrvatske u finale Lige nacija možda i pričekati kraj natjecanja da bi otkrio svoju odluku. Ne želi se staviti u središte pozornosti u trenucima kad njegova reprezentacija može ispisati povijest – napisao je katalonski Sport. 

VEZANI ČLANCI:

– Madrid ovu odluku čeka bez upaljenog alarma. U klubu bi htjeli da Modrić ostane još jednu sezonu, ali osigurali su se za slučaj da ne bude tako. Uz dovođenje Bellinghama i igrače kao što su Camavinga, Tchouaméni, Valverde i Kroos, a sve ukazuje na to da će i on ostati, Real ima riješeno pitanje veznog reda – zaključuje se. 

Komentara 7

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
10:32 16.06.2023.

Ja bi to prihvatio. 200 milijuna dolara. Ej. Uzmi lovu i napravi nešto dobro s njom. Izgradi stadion u Zadru. Osnuj stipendiju. Izgradi krilo neke bolnice. Spasi život nekom kome treba skupo liječenje.

Avatar Hazl113
Hazl113
10:35 16.06.2023.

Ako je to istina, obavezno ju treba prihvatiiti. Svoje je naporavio, a tamo će biti Šeik i Car. Što će mu više Real.

DU
Deleted user
12:01 16.06.2023.

Ako Modric dobije jos koju milijardu, mogao bi kupiti Hrvatsku i dati otkaz Plenkovicu i Milanovicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije