Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRŠTE REAKCIJE

VIDEO Američki mediji 'gore' zbog urnebesnog poteza trenera hrvatskih korijena

NBC/Screenshot
11.10.2021.
u 11:19

Povratak legende Patriotsa sa svojim novim klubom nakon emotivnog odlaska u 2020. nije na kraju dobio ''šušur'' kao jedan drugi detalj

Možda i najveći američki sportaš svih vremena Tom Brady vratio se u dom svojih pet od šest osvojenih Super Bowla. Bio je to velik događaj u američkom sportu. Točnije, bila je to najgledanija nedjeljnja NFL utakmica još od 2012. s čak 28 i pol milijuna gledatelja na svim platformama. 

No, povratak legende Patriotsa sa svojim novim klubom nakon emotivnog odlaska u 2020. nije na kraju dobio ''šušur'' kao jedan drugi detalj. 

Naime, jedan od pomoćnih trenera, Steve, dobio je više od milijun pregleda u 12 sati. Nije loše. A ako se pitate zašto bi netko toliko puta gledao u trenera, razlog je, kako kaže Golf Digest "što jezikom prolazi po zubima kao da je upravo izašao iz toaleta noćnog kluba u Miamiju", a uz to mu je prezime - Belichick. Da, on je sin slavnog NFL trenera i šesterostrukog osvajača lige - Billa Belichicka. 

Naravno da je video toga trenutka postao viralan i društvene mreže i dalje ne prestaju u čudu gledati u Stevea, iako je utakmica odigrana još prošloga vikenda. 

Na susretu koji je bio na rasporedu ove nedjelje je glavna tema bio upravo njegov otac koji je na sebi imao zanimljiv hrvatski detalj.

Reakcije na društvenim mrežama pršte sa svih strana:

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
00:16 12.10.2021.

Utakmica je bila s tolikim uzbudjenjem ocekivana jer je Brady ovom pobjedom uspio sto nitko u povijesti NFL nije, a to je pobijediti bas svaku momcad u ligi.

Avatar ProfesionalacZG
ProfesionalacZG
11:30 11.10.2021.

"Trener hrvatskih korjena"... Ovako Srbi pišu o Srbima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije