Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT NIJE DOBRO

Vatreni je u teškom psihičkom stanju, prijeti mu zatvor: 'Ne znam koliko dugo će izdržati'

Uwe Anspach/DPA
04.01.2023.
u 13:20

Mario Vušković trenutačno je u vrlo teškoj situaciji zbog optužbi za uzimanje dopinga, bio je pozitivan na eritropoetin

Mladi hrvatski reprezentativac Mario Vušković nalazi se na raskrižju karijere, trenutačno trenira samostalno u svom Splitu i čeka priliku da dokaže kako je nevin u slučaju dopinške afere. Stoper njemačkog uglednika HSV-a dva puta pao je na dopinškom testu, ne uspije li dokazati da nije kriv za uzimanje nedozvoljene supstancije, prijeti mu četiri godine suspenzije iz nogometa, a možda čak i zatvorska kazna.

Ovo je naravno golem šok za Vuškovića i HSV, a dok se čeka početak suđenja, u klubu ne skrivaju da su razočarani situacijom i drže stranu svojem nogometašu. 

– Nada ima svoj monopol. Ništa ne primjećujete i ne znate što se događa. Teško se svi nosimo s ovom situacijom. Nikada nisam iskusio ništa slično. Ovo je i za mene teška situacija. U kontaktu smo i puno razgovaramo telefonski. Stanje njegova uma, naravno, nije dobro, ali jako puno trenira. Tako će moći održati kondiciju neko vrijeme, ali nedostaju mu taktički procesi i zajedništvo s ekipom. Nemam iskustva s ovime i ne znam koliko dugo može izdržati – izjavio je trener Hamburga, Tim Walter te dodao kako Vušković trenira odvojeno, ali je u teškom stanju. 

 

 

Podsjetimo, 21-godišnji Vušković u ljeto 2022. godine iz Hajduka preselio je u HSV za ukupno 4.2 milijuna eura prema poznatom Transfermarktu.

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar southman
southman
14:11 04.01.2023.

Majke ti mile Hollyfield i Messi se cijeli život trpaju sa HGH i cijeli svijet im se divi a Vuškovića u zatvor !?

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
14:37 04.01.2023.

Ovo nema logike. Stoperi ne trče puno, što će njima EPO? Općenito u nogometu takve substance nemaju svrhu. Ajde biciklisti, maratonci, kroz EPO su 5% izdržljiviji, ali nogometaš i još stoper? Nema logike.

DU
Deleted user
10:28 05.01.2023.

Znači uzima supstance i onda je u teškom stanju kad ga otkrtiju. Baš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije