Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNI PORTAL

'Vatreni je imao odnose s Playboyevim modelom. Brzo je stigla reakcija nakon čega su ga prekrižili'

Zagreb: Mnogi poznati stigli na predstavlje jesenske sheme RTL-a
Neva Zganec/PIXSELL
23.01.2024.
u 22:30

Svjetski ugledni i poznati portal SportBible prisjetio se jedne priče koja datira iz 2009. godine, a vezana je za bivšeg nogometaša Dinu Drpića i Nives Celzijus.

Jedan od najpoznatijih sportskih portala SportBible prisjetio se jedne avanture koja se dogodila davne 2009. godine, a u glavnim ulogama je bio tadašnji par Dino Drpić i Nives Celzijus.  Razveli su se još 2014. godine, no neke stvari se još uvijek pamte, na jednu epizodu podsjetio je SPORTbible, prenoseći što su bivši vatreni Drpić i Nives radili na Maksimiru dok je bivši nogometaš još igrao za Dinamo.

GALERIJA Modrić na ljeto mijenja klub i napušta Real?

Zagreb: Mnogi poznati stigli na predstavlje jesenske sheme RTL-a
1/5

- Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o se*su na centru nogometnog terena. Bilo je to jako ‘prljavo'. Celzijus je bivši model Playboya, a u Hrvatskoj je poznata kao pjevačica i glumica. Nakon glasa o onome što se dogodilo, brzo je stigla reakcija kluba u Zagrebu - napisao je SPORTbible. 

 

 

Bivši stoper vatrenih je automatski završio na transfer listi, uslijedila je posudba u njemački Karlsruher, dok se u Dinamo više nikada nije vratio. 

VEZANI ČLANCI:

Drpiću je svojevremeno propao transfer karijere u turski Bešiktaš jer je navijačima Hajduka pokazao golu stražnjicu, kada su to Turci doznali, posao je otkazan. Umjesto problematičnog bivšeg nogometaš angažiran je Gordon Schildenfeld koji je kasnije igrao na Euru 2012. za vatrene. 

Komentara 11

ST
starigrad
08:16 24.01.2024.

Ne mogu se svi snovi ispuniti, jedan je ispunio! :-)

LO
luka_os
09:20 24.01.2024.

Gđa je u Dinamu bila zaduzena na podizanje raspolozenja i opustanje

GL
globalsolutions
23:40 23.01.2024.

Playboyeva zečica.. ma kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije