Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U EMIRATIMA

Vatreni u pripreme za Euro kreću s novim velikim natjecanjem. Doznali su i protivnika

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
23.01.2024.
u 14:33

Polufinalne utakmice igrat će se 22. ožujka u Abu Dhabiju, a iz HNS-a dodaju da će naknadno biti objavljeni točni termini i lokacije utakmica. W Cup u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igrat će se svake dvije godine

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Tunisa u polufinalu međunarodnog W Cupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, poslije ždrijeba koji je u drugom polufinalnom dvoboju spojio Novi Zeland i Egipat, objavio je u utorak na svojim službenim stranicama Hrvatski nogometni savez (HNS).

Polufinalne utakmice igrat će se 22. ožujka u Abu Dhabiju, nakon čega će se poražene ekipe sastati 25. ožujka u utakmici za treće mjesto, dok će dan kasnije pobjednici polufinala zaigrati za premijerni naslov pobjednika W Cupa koji će biti održavan svake dvije godine.

VEZANI ČLANCI:

HNS dodaje i da će naknadno biti objavljeni točni termini i lokacije utakmica. Prvo izdanje Winsunited Cup će hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji poslužiti kao svojevrsna priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj

VIDEO Luka Modrić uložio je novac u novi biznis u Madridu. Želi pokrenuti ekskluzivan posao za elitno društvo

Komentara 1

BL
blackeder2022
15:23 23.01.2024.

S dalćem?Ako bog da,ponizno i uz Božju pomoć,......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije