Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama

Tragedija u Međimurju, 21-godišnji gimnastičar poginuo u prometnoj nesreći

Facebook: Gimnastički klub MZ Macan
22.07.2022.
u 18:23

Vozač (20) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s 1,76 promila alkohola u krvi izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo se nekoliko puta preokrenulo.

U četvrtak nešto iza 21 sat u naselju Zebanec Selo, došlo je do prometne nesreće u kojoj 20-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s 1,76 promila alkohola u krvi izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo se nekoliko puta preokrenulo.

S vozačem je u vozilu bio i 21-godišnjak koji je nažalost preminuo u vozilu hitne pomoći prilikom prijevoza u Županijsku bolnicu Čakovec.

Tragično preminuli putnik bio je uspješni gimnastigač Antonio Vuk, član gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan u Čakovcu.

Čakovečki klub se od svog člana oprostio objavom na službenom Facebook profilu.

- Dragi naš Antonio, hvala od srca za sve zajedničke sportske trenutke, za nesebično prijateljstvo, a najviše za bezbroj osmijeha i uspomena stvaranih godinama, a čuvanih vječno. Čuvaj nas od tamo gore. Tvoj Gym Team - napisali su.

Vozač je prevezen u bolnici privatnim vozilom, a u nesreći mu nisu zabilježene ozljede.

Zbog počinjenja kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", 20-godišnji vozač je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije