Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NEVJEROJATNI DETALJI"

Srbi se ne mogu prestati diviti Modriću: Vjerovali ili ne, on je nekad čuvao koze!

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/7
29.05.2022.
u 16:25

- Iako Modrić nije fizički dominantan, njegova izdržljivost je impresivna. Zbog nje i danas igra na najvišoj razini, a za to je djelomično zaslužno i čuvanje koza na Velebitu u dječačkim danima.

Mediji u Srbiji nisu propustili popratiti finale Lige prvaka između madridskog Reala i Liverpoola (1:0), kao ni činjenicu da je Luka Modrić osvojio peti put to elitno natjecanje. Stoga, ispričali su njegovu priču.

Najčitaniji i najtiražniji Kurir, Mondo i Blic spomenuli su da je kapetan vatrenih ostao bez djeda u Domovinskom ratu te da je čuvao koze, živio u siromaštvu, a potom napravio karijeru na kakvoj mu može zavidjeti apsolutno bilo tko.

Osvojio je Zlatnu loptu i prekinuo 11 godina dominacije Lea Messija i Cristiana Ronalda, igrao je finale Svjetskog prvenstva 2018. te je proglašen najboljim igračem na njemu, u 37. je i dalje neizostavni član Reala, kluba koji nije poznat po nešto pozitivnom odnosu prema svojim veteranima...

- Vjerovali ili ne, čovjek koji je osvojio čak 19 trofeja s najuspješnijim klubom na svijetu nekada je čuvao koze po kršu Velebita - pišu naši istočni susjedi i dodaju:

Soccer Football - Champions League Final - Liverpool v Real Madrid - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 28, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates winning the Champions League with the trophy REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

- Nevjerojatna snimka malog Luke Modrića kako bez straha na velebitskoj buri i pod opasnošću od strašnih vukova tjera koze fascinirao je sportski svijet. Taj dječak sa snimke godinama kasnije će postati najbolji nogometaš planeta, osvajač Zlatne lopte 2018. i petostruki osvajač Lige prvaka s Real Madridom.

Ono što ih impresionira, ali i sve koji prate nogomet, jest činjenica da se ne radi o fizički moćnom igraču, koji je sve to uspio okrenuti u drugim smjerovima pa postati toliko dugovječan na ovakvoj razini.

- Iako Modrić nije fizički dominantan, njegova izdržljivost je impresivna. Zbog nje i danas igra na najvišoj razini, a za to je djelomično zaslužno i čuvanje koza na Velebitu u dječačkim danima - zaključuju Srbi u priči o Luki...

>>> Luka Modrić za Večernji list nakon finala Lige prvaka

Komentara 26

Avatar Tombstone
Tombstone
17:15 29.05.2022.

A jesu li spomenuli kako je izgubio djeda? Sumnjam da su napisali nesto tipa "nasi su ga ubili na kucnom pragu jer je bio Hrvat"

PR
prajdali100
17:41 29.05.2022.

Srbi se dive Modriću ! Znaš što Vanja,iz pristojnosti i što će me opet blokirati i brisati ne smijem napisati što mislim o NASLOVU tvog članka.Ma daj....

KR
Krotila
16:50 29.05.2022.

Branio koze od vukova po kršu krajine, piše kurir, a poneki komentatori tvrde da je srbin. To niste napisali. Bravo Luka Hrvatine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije