Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u izlogu

Spursi: Werder bi Niku? Dobro, 6 milijuna funta!

'sport...zagreb..11.10.2006. stadion maksimir - utakmica hrvatska-engleska/ kranjcar, gary neville snimio: marko lukunic'
'lukunic marko'
26.01.2011.
u 16:35

Priča da bi Dejan Lovren mogao otići u Fenerbahçe nema nikakvu podlogu, još je manje točno da bi to radila braća Mamić

Tottenham je Niki Kranjčaru rekao da može otići dođe li nekakva ponuda za njega. Došla je Evertonova, ali je odbijena zbog ponude od samo tri milijuna funta. Niku navodno želi i Liverpool, moguća je posudba u neki londonski klub (West Ham, Fulham), sad se iz Bremena oglasio Werder koji bi Niku u svoj sastav. Werder očajno stoji, a klub je s ugledom.

Niko odlično govori i njemački i s time ne bi bilo problema. No, problem bi opet mogao biti novac.

– Ako ga žele, nema problema. Samo moraju platiti šest milijuna funta – kažu Spursi a prenosi London Evening Standard.

Mnogo manje podloge ima priča da bi Dejan Lovren mogao prijeći iz Lyona u Fenerbahçe. Bivši dinamovac postao je standardan u francuskom nogometnom velikanu koji je Dinamu platio osam milijuna eura, a dobit će i bonus od oko milijun i pol eura jer Lovren stalno igra i rezultati su dobri.

Izvori bliski braći Mamić odbacili su svaku priču o odlasku Lovrena iz Lyona, a pogotovo da posao dogovara Zdravko Mamić.

Ključne riječi

Komentara 5

NI
nidjomidjo
14:07 27.01.2011.

Kao što sam i predmnijevao (kako mu otac voli govoriti) - počelo je. Werder prvi interesent, ali sad slijede Juve, Inter, Real, Barca, Milan....

Avatar Idler 3
Idler 3
21:03 26.01.2011.

Mislim ono, evo ispod teksta članak: - Chelsea za Niku Kranjčara Spursima nudi 6 milijuna £ Hajd tko je sad tu lud i čije tekstove vi prepisujete/izmišljate !?

TO
Tot
22:46 26.01.2011.

nemože se na silu prodati ....možda da ga maminjo malo baci na tržište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije