Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrtoglava svota

Sprema se najveći hrvatski transfer u povijesti: 'Mourinho kontaktirao agenta!'

Vrsaljko Modrić Rebić Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
25.07.2018.
u 13:41

"Službena ponuda još uvijek nije stigla, ali stupili su u kontakt s igračevim agentom. Želi li osigurati posao, Mourinho mora požuriti"

Hrvatski nogometaši zaista su popularni nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su osvojili srebrnu medalju.

Zbog svega toga interes velikih klubova za naše vatrene iznimno je velik, a jedan od onih o kojemu se najviše piše jest Ante Rebić.

>>Pogledajte koji su sve klubovi zainteresirane za hrvatske igrače

Nogometaš Eintrachta jedno je od najugodnijih iznenađenja SP-a i za njega se bori nekoliko klubova. Spominjao se Bayern, u utrku se uključio i Arsenal, ali izgleda da je najviše zagrizao Manchester United.

Vijest se danas brzo proširila Otokom, vodeći mediji pišu kako je Jose Mourinho naredio njegovo dovođenje jer traži upravo takav tip igrača. štoviše, svi prenose da je već stupio u kontakt s njegovim agentom, a pozivaju se na informacije Sport Bilda koji kad su transferi u pitanju rijetko griješi.

"Službena ponuda još uvijek nije stigla, ali stupili su u kontakt s igračevim agentom. Želi li osigurati posao, Mourinho mora požuriti jer u redu za Rebića stoje Arsenal, Tottenham i Bayern, Rebićeva velika želja. Niko Kovač već ga je vodio i zainteresiran je, ali njegova ponuda dosta je manja od traženih 50 milijuna eura", piše Bild.

No, navodi se da je Mourinho spreman platiti toliko, što bi značilo da bi to mogao biti uvjerljivo najveći transfer u našoj povijesti.

>>Pogledajte kako se Livno spremalo za Dalićev dolazak

Komentara 18

SC
schwertransport
14:46 25.07.2018.

Sretno

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:33 25.07.2018.

kad piše Delač onda je to stvarno istina..

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:05 25.07.2018.

Iznad svih Hrvatska!Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije