Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajne opcije

Vatreni na rubu vrhunskog transfera, klub prihvatio ponudu!

Filip Bradarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.07.2018.
u 10:30

O tom su se transferu raspisali i mediji u Francuskoj te vjeruju da će se uskoro završiti posao...

Nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem su naši nogometaši napravili veliki podvig i osvojili srebro, najavili smo da će vatreni postati hit te da će se javiti brojni zainteresirani klubovi.

Pred nama je jedno od najzanimljivijih ljeta u povijesti kad su u pitanju transferi naših igrača, ponude dolaze sa svih strana! 

>>Pogledajte u videu koji sve velikani nude silne milijune za hrvatske igrače

I dok neki čekaju velikane, neki hrvatski nogometaši su transfer obavili ili su pred realizacijom. tako je Duje Ćaleta-Car već potpisao za Marseille, a put Francuske mogao bi i njegov reprezentativni kolega Filip Bradarić.

Svima je bilo sasvim jasno da će Bradarić napustiti Rijeku nakon što je klupski predsjednik Damir Mišković izjavio da imaju ponude i da će ga prodati. No, do sinoć se mislilo da će otići u Cagliari, koji je do tada jedini poslao službenu ponudu. No, onda se javio Bordeaux i ponudio 8,5 milijuna eura, što bi bio drugi najveći transfer u povijesti Rijeke (najveći je Kramarićev u Leicester). Ako se to ostvari, bio bi to vrhunski posao i za igrača i za klub.

O tom su se transferu raspisali i mediji u Francuskoj te vjeruju da će se uskoro završiti posao...

>>Pogledajte intervju sa Zlatkom Dalićem

Komentara 6

KO
komunikolog
10:54 25.07.2018.

Ima li kakav menadžer da proda Hrvoja Delača, što dalje.

BO
Booyaka777
11:40 25.07.2018.

Jbt, ja pomislio "Koga sad kupuju?", a ono Delač reciklira vijesti pa mu je svaki tekst k'o vremeplov..

DH
dalibor.hren
13:07 25.07.2018.

Kad vidim "bombastičan" naslov, znam da je autor bedastoće Delač! Daj, molim te, otiđi na godišnji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije