Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO IH

Španjolski mediji skladaju hvalospjeve o Modriću: Remek-djelo s njegovim potpisom

Glasgow: Luka Modrić sjajnim udarcem za vodstvo 2:1 protiv Škotske
Luka Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.11.2021.
u 13:15

U 56. minuti Vinicius Junior na asistenciju Luke Modrića doveo je goste u prednost od 3-1. Hrvatski kapetan mogao je i sam pucati iz odlične situacije

Real Madrid na gostovanju pobijedio je Grenadu s 4:1. Na ljestvici sada vodi Real Madrid s 30 bodova, Real Sociedad ima bod manje, dok je treća Sevilla sa 28 bodova.

"Kraljevski klub" poveo je u 19. minuti golom Marca Asensija, a šest minuta poslije na 2:0 povisio je Nacho Fernandez. Nadu domaćinu vratio je Luis Suarez u 34. minuti, no u 56. minuti Vinicius Junior, na asistenciju Luke Modrića, doveo je goste u prednost s rezultatom 3:1. Hrvatski kapetan mogao je i sam pucati iz odlične situacije, ali je nesebično dodao Junioru koji je zabio u praznu mrežu. 

U 67. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Konchu, a konačnih 4:1 postavio je Ferland Mendy u 76. minuti. Modrić je za Real igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Isco.

"Madridska tri tenora i dalje dominiraju, a Luka Modrić bio je spektakularan. Remek-djelo varke i preciznosti s njegovim potpisom rezultiralo je trećim golom Reala, a on donosi najbolju verziju kraljeva", napisala je Marca nakon te pobjede, a onda o hrvatskom kapetanu rekla: "Modrić se euforično vratio u Real nakon što se s Hrvatskom plasirao na Svjetsko prvenstvo. Bio je pravi otrov za Granadu, a igrao je lagano i opušteno. Kod Reala se stvara osjećaj nelagode čim on nema loptu neko vrijeme, a njegova je zasluga najbolja akcija utakmice iz koje je stigao gol za 3:1. Luksuz je gledati ga kako igra. Kad uzjaše s Kroosom, užitak ih je promatrati", napisali su Španjolci.

"Hrvat je Viniju darovao gol koji je trebao sam zabiti. Kakav gospodar nogometa i kakva čast za Brazilca! Akcija će vas natjerati da se zaljubite u Real, a Modrić je sjajan. Kontru za udžbenike okrunio je asistencijom, a svi su očekivali da će zabiti gol. Pokazao je viziju i neiscrpan arsenal sjajnih poteza", zaključili su.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije