Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
¡Qué Golazo!

VIDEO Ovako to radi majstor: Pogledajte Modrićevu asistenciju za pamćenje

Foto: REUTERS
1/3
Autori: Dario Topić, Hina
21.11.2021.
u 20:40

Hrvatski kapetan napravio je jedan od poteza utakmice te još jednom pokazao zašto je najbolji.

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio Grenadu sa 4-1 preuzevši barem privremeno vrh ljestvice Primere.

"Kraljevski klub" je poveo u 19. minuti golom Marca Asensia, a šest minuta kasnije na 2-0 je povisio Nacho Fernandez.

Nadu domaćinu vratio je Luis Suarez u 34. minuti, no u 56. minuti je Vinicius Junior na asistenciju Luke Modrića doveo goste u prednost od 3-1. Hrvatski kapetan je mogao i sam pucati iz odlične situacije, ali je nesebično dodao do Juniora koji je zabio u praznu mrežu. 

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE

U 67. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Konchu, a konačnih 4-1 postavio je Ferland Mendy u 76. minuti.

Soccer Football - LaLiga - Granada v Real Madrid - Nuevo Estadio de Los Carmenes, Granada, Spain - November 21, 2021 Real Madrid's Luka Modric celebrates their third goal scored by Vinicius Junior REUTERS/Jon Nazca
Foto: JON NAZCA

Modrić je za Real igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Isco.

Real je ovom pobjedom barem privremeno preuzeo vodstvo sa 30 bodova, Sevilla Real Sociedad imaju po 28 bodova, a dok je Atletico Madrid četvrti sa 26 bodova. Barcelona je šesta sa 20 bodova.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
21:01 21.11.2021.

Grenada je otok u Karipskom moru, nekada subjekt američke invazije i vojnog iskrcavanja kako bi se nasilnom putem promijenila vlast. Klub koji igra nogomet u Španjolskoj zove se Granada, prema starom kulturnom, umjetničkom i znanstvenom središtu u južnoj Španjolskoj uu području nekada naseljenom Maurima.

Avatar turskicobane
turskicobane
22:43 21.11.2021.

A niko nije uvidio kako je istrčo/ ispratio kontru sa 36 godine. Maestro 🎩🖌️

SV
Sveznadar
21:15 21.11.2021.

Clock.. e moj čovik. Ne gledaj nogomet. Ne razumiš te žice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije