Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA NA TO GODINAMA

Paul Pogba odbio novi ugovor u Unitedu, čeka ga bogata ponuda Reala

Atalanta v Manchester United - UEFA Champions League - Group F - Stadio di Bergamo
Jonathan Moscrop
19.11.2021.
u 15:09

Trenutačno ne igra za šestu momčad s premierligaške ljestvice zbog ozljede butnog mišića te bi se nogometu trebao vratiti tijekom siječnja iduće godine.

Francuski reprezentativac Paul Pogba neće produžiti ugovor sa svojim klubom, Manchester Unitedom, javljaju ovog petka svi otočki mediji.

Sve je, dakle, spremno za drugi odlazak 28-godišnjeg Pogbe s Old Trafforda gdje je u prvom navratu igrao u mlađim kategorijama od 2009. godine te kratko za prvu momčad (tijekom 2011. i 2012.). Potom je otišao u Juventus te je dres torinskog kluba nosio do 2016. godine kada se ponovno vratio u Manchester u transferu vrijednom čak 105 milijuna engleskih funti.

Aktualni ugovor Pogbi ističe na kraju aktualne sezone kada bi mogao kao slobodan igrač promijeniti klub, a ponovno se spominje mogućnost njegovog povratka u Torino. No, odlazak u madridski Real već je neko vrijeme realnija opcija kada je u pitanju francuski vezni igrač.

Inače, Pogba trenutačno ne igra za šestu momčad s premierligaške ljestvice zbog ozljede butnog mišića te bi se nogometu trebao vratiti tijekom siječnja iduće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije