Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI IGRAČ

Španjolci slave Hezonju: 'Vratio se u formu! Protiv ovoga treba više od paklene atmosfere u dvorani'

Basketball Euroleague match - Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ipa-agency.net
1/4
23.03.2024.
u 11:10

"Iako mu iz Atene dolaze gromoglasni pozivi, Hezonja je nakon utakmice uzvratio ljubav Realu. Čak su i njegovi profili na društvenim mrežama, na kojima je neko vrijeme pauzirao, ispunjeni gestama naklonosti Realu", piše Marca. Veliko pitanje je mogući transfer Marija Hezonje u Panathinaikos

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja je u odigrao iznimno važnu ulogu u pobjedama Real Madrida nad Albom i Partizanom u završnici regularnog dijela Eurolige. Međutim, Španjolce zabrinjava njegov mogući skori odlazak iz kluba. S Realom ne može postići dogovor o produljenju ugovora, a priča se o dobrim ponudama iz grčkog Panathinaikosa. Kroz ove dvije utakmice, vidljivo je koliko bi klub mogao izgubiti odlaskom hrvatskog košarkaša.

"Hezonja je s 25 poena, 6 skokova i 4 asistencije donio Realu pobjedu kod Partizana koja je jako važna iz dva razloga. Realu jamči prvo mjesto na kraju regularnog dijela natjecanja te rekord pobjeda, 25. Za oba pothvata Real može zahvaliti Hezonji. Samo 48 sati nakon što je bio igrač odluke za pobjedu u Berlinu, u Beogradu je ponovio jednu od onih utakmica u kojima pokazuje najbolje iz svog repertoara. Protiv ovakvog Hezonje i Reala, Beograđanima treba više od paklene atmosfere u njihovoj dvorani", piše Marca nakon pobjede nad Partizanom.

VIDEO Grobari vrijeđali igrače Reala i zapjevali Hezonji. Hrvat ih oduševio jednim potezom

"Hezonja je potvrdio povratak u sjajnu formu nakon nekoliko lošijih utakmica i stalne nesigurnosti oko njegove budućnosti u Realu. Prije 10 dana objavili smo kako se Real sprema na to da će ostati bez Hezonje jer se ne mogu naći u pregovorima. Ali u tjednu s dvije utakmice Eurolige, Super Mario je nakon Berlina (22 poena i 8 skokova) eksplodirao i u Beogradu. Hrvat je opet postao glavni igrač Reala u napadu. Osim toga, važno je što je i kod Albe i kod Partizana zasjao kada su suparnici prijetili iznenaditi Real pobjedama", navode Španjolci pa dodaju:

VEZANI ČLANCI:

"Iako mu iz Atene dolaze gromoglasni pozivi, Hezonja je nakon utakmice uzvratio ljubav Realu. Čak su i njegovi profili na društvenim mrežama, na kojima je neko vrijeme pauzirao, ispunjeni gestama naklonosti Realu. Zadnje što je tamo objavio je video kako beogradska Arena podrhtava od navijanja partizanovaca. Hezonja je uz video fenomenalne atmosfere napisao da ga prolaze trnci, ali i dodao znakovito: Naprijed, Real!"

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

Basketball Euroleague match - Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid
1/37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije