Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realova snažna poruka

Hrvat junak Realove pobjede usred Beograda, Hezonja utišao "grobare"

Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip/IPA
21.03.2024.
u 23:19

Hrvatski reprezentativac igrao je kao u transu i upisao 25 koševa (pet trica), šest skokova i četiri asistencije za 25. pobjedu madridskih bijelih

Fantastičnu predstavu izveo je Mario Hezonja usred Beograda. U gostujućoj pobjedi njegova Reala nad Partizanom (88:76), Dubrovčanin je upisao 25 koševa (pet trica), šest skokova i četiri asistencije. Za 25. pobjedu madridskih bijelih i uvjerljivo vodstvo na euroligaškoj ljestvici.

Nakon što je utišao "grobare", Dubrovčaninu je komplimentirao i trener Partizana Željko Obradović kazavši da je Hezonja odigrao nevjerojatnu utakmicu i to protiv kluba kojeg, poput Panathinaikosa, i danas simpatizira. Nakon jalova prvog poluvremena Hezonja je kazao:

VIDEO Grobari vrijeđali igrače Reala i zapjevali Hezonji. Hrvat ih oduševio jednim potezom

- Promašujemo lagane šuteve, no znate kako je ovdje. Ovo su jedni od najžešćih navijača i jedan od najtežih domaćih terena. Nadam se da će nam Bog omogućiti da konačno nešto pogodimo jer s ovakvom igrom ne možemo nikoga dobiti.

I doista, realovci su prešaltali u višu brzinu i podigli razinu agresivnosti pa je do pobjede kraljevski klub došao zahvaljujući seriji od 16:0 i prednosti stečenoj u trećoj četvrtini u kojoj su blistali Hezonja i argentinski razigravač Campazzo.

VEZANI ČLANCI:

- Na poluvremenu nam je trener Chus Mateo kazao da moramo napraviti razliku jer kada igrate u ovakvoj dvorani, pred ovakvom publikom, posjed na posjed, onda to neće završiti dobro po vas. I u tome smo uspjeli - kazivao je Hezonja koji je bio u svojevrsnoj šuterskoj zoni o čemu je dodao:

- Molili smo Boga i on nas je poslušao. Da se ne lažemo, pogodili smo neke teške šuteve a najvažnije za tu razliku je bilo što smo uspjeli uspostaviti obranu protiv napadački talentiranog Partizana.

Nakon ovakve Hezonjine partije, a ovo nije prvi put da baš u Beogradu blista, navijači Reala zacijelo neće biti sretni kada saznaju da vodstvo njihova kluba škrtari i da ne želi mečirati ponudi Panathinaikosa čije će boje, uvjeravaju nas grčki novinari, Hrvat nositi sljedeće sezone.

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

1/37

 

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
00:11 22.03.2024.

Nije meni zbog trica ( mnogo ih volemo ) al prekoviše skokova i asistencija 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije