Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE KRIVAC?

Procurila nova snimka: McGregor je započeo masovnu tučnjavu?!

Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.10.2018.
u 21:31

U kaosu nakon toga neki od Khabibovih timskih kolega napali su McGregora u kavezu, ali snimka iz drugog kuta pokazuje da se prije toga i McGregor na ogradi uključio u obračun s jednim od članova protivničkog tima.

UFC 229 završio je masovnom tučnjavom timova Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, ali nove snimke pokazuju da je i slavni Irac sudjelovao u kaosu, a možda i sve započeo.

Tučnjava je izbila nakon što je Nurmagomedov porazivši McGregora u glavnoj borbi večeri iskočio iz kaveza i ušao u obračun s Irčevim trenerom i prijateljem Dillonom Danisom.

U kaosu nakon toga neki od Khabibovih timskih kolega napali su McGregora u kavezu, ali snimka iz drugog kuta pokazuje da se prije toga i McGregor na ogradi uključio u obračun s jednim od članova protivničkog tima. 

'Dobra borba, veselim se uzvratu', napisao je McGregor u poruci na Twitteru, dok je preko Instagrama poručio: 'Vratit ću se'. 

No tko zna hoće li doći do uzvrata. Predsjednik UFC-a Dana White je nakon incidenta rekao: 

- Ma, ne pada mi napamet da im ponovno dogovaram borbu. Trudio sam se držati ih podalje jednog od drugog. Očito se ovdje radi o mržnji, ne samo između njih, već i dvije skupine ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😱😱 #UFC229 Watch full video: Link im bio

Objavu dijeli MMA Feed (@mmafeed1)

Komentara 26

AU
autoritet
21:54 07.10.2018.

Samo čekam kad će za neplaniranu tučnjavu optužiti Putina, ruske tajne službe i hakere, Željku Markić...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:04 08.10.2018.

Pa ono kočoperenje Conora pri ulasku u ring me podsjeća na orlove, čerupanje orlova bolje reći, Xhaka javi se !

DU
Deleted user
22:05 07.10.2018.

Koliko god mi Irac ide na živce, ovaj put su muđahedini započeli tučnjavu. Irac se ovaj put samo branio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije