Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 229.

Uhićena trojica članova Habibova tima, Dana White: Muka mi je od svega!

Conor McGregor i Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.10.2018.
u 08:45

Ne znam kako bi Habib izašao iz dvorane da je dobio pojas - kaže Dana White

Habib Nurmagomedov obranio je naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji, a zatim je izazvao u dvorani. Nakon što je u četvrtoj rundi prisilio Conora McGregora na predaju Dagestanac je preskočio oktogon i potukao se s McGregorovim timom.

Habib je krenuo u obračun s Conorovim  'grappling' trenerom i prijateljem Dillonom Danisom. U gužvu se uključio je Habibov tim koji je u kavezu nasrnuo na McGregora.

Conor McGregor i Habib Nurmagomedov
1/13

Osiguranje je uspjelo na trenutak smiriti uzavrelu atmosferu, a da izbjegnu dodatni kaos čelnici UFC-a nisu željeli Nurmagomedovu uručiti pojas kako ne bi dodatno razljutili tisuće Iraca i McGregorovih navijača u dvorani u Las Vegasu.

Procijenili su kako bi situacija mogla izbjeći kontroli, a naelektrizirana atmosfera mogla bi se u trenutku pretvoriti u opći kaos. Tako je predsjednik UFC-a Dana White odbio Habibu dati pojas.

- Dogodilo se dosta loših stvari. Preskočiti kavez i napasti jednog Conorovog člana tima je užasno. Ne znam što reći, muka mi je od svega toga. Gadi mi se. Trojica  članova Habibova tima su uhićena. Znao sam što će se dogoditi. Ne znam kako bi Habib izašao iz dvorane da je dobio pojas. Odlučili smo da izađe bez pojasa - rekao je Dana White.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 15

Avatar links
links
09:10 07.10.2018.

što nije Mc glumac napao sada autobus??

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
10:50 07.10.2018.

Nit je to sport, nit su oni sportaši!

DH
dalibor.hren
09:41 07.10.2018.

White, da je završilo po tvojem, bi li pojas (bez obzira na napad MC Klitorisovih huligana na Rusov autobus) da Conoru u dvorani???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije