Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI NOVINAR

Otkriveno je što Modrić mora napraviti za ostanak u Realu. Pred kapetanom vatrenih je težak zadatak

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
JUAN MEDINA/REUTERS
29.03.2024.
u 16:29

Tomas Roncero, zamjenik glavnog urednika madridskog dnevnika AS-a i novinar čiji profil na platformi  X prati 1.8 milijuna ljudi, navodi što Luka Modrić mora napraviti da bi ostao u kraljevskom klubu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pod ugovorom je s madridskim Realom samo do kraja aktualne sezone i veliko je pitanje hoće li ostati iduće sezone na Santiago Bernabeu. Dok jedni mediji pišu i govore o sigurnom odlasku iz kluba u kojem je od 2012. godine kada je stigao iz engleskog Tottenhama, drugi novinari navode mogućnost produženja za dodatnu sezonu, što bi zaista bile sjajna vijest.

GALERIJA Luka Modrić podigao je prvi trofej u dresu Hrvatske

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
1/14

Tomas Roncero, zamjenik glavnog urednika madridskog dnevnika AS-a i novinar čiji profil na platformi  X prati 1.8 milijuna ljudi, navodi što Luka Modrić mora napraviti da bi ostao u kraljevskom klubu. Roncero je navijač Reala i veliki obožavatelj Modrića pa je o njemu ranije pisao tekstove u kojima je pozivao klub da produži ugovor svom hrvatskom veznjaku.

VEZANI ČLANCI:

- Vjerujem i nadam se da će Modrić sve preokrenuti iako je sad situacija za njega nepovoljna. Bude li Madrid do kraja sezone igrao dobro i Modrić pritom bude imao istaknutu ulogu, mogu vam reći da će mu biti ponuđeno produženje -  poručio je Roncero i dodao:

- Bude li mu Real ponudio ostanak, on će ga prihvatiti. Mislim da bi bilo pogrešno pustiti ga da ode, on je i dalje jako važan za momčad.

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
21:53 29.03.2024.

U pozitivnom sam šoku. Ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao bolji članak i kada sam zadnji put došao do ovako grandiozne spoznaje. Taj španjolski novinar doista je genije. Zahvalan sam što ste nam prenijeli sažetak njegova članka.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
16:39 29.03.2024.

Otkriveno je što Modrić mora napraviti na tuširanju ispod tuša za ostanak u Realu. Pred kapetanom vatrenih je težak zadatak da primjereno zadovolji glavne zvijezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije