Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Opet se poklonili hrvatskom kapetanu! Luka Modrić dobio veliko priznanje

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
29.12.2019.
u 20:34

Hrvatski kapetan i lanjski dobitnik Zlatne lopte nalazi se među najboljih jedanaest uz Lionela Messija i Cristiana Ronalda

Krajem godine podvlači se crta te se biraju najbolji. Ovih dana u mnogim izborima biraju se najbolji sportaši i momčadi u zadnjih deset godina, pa tako i u nogometu.

Ugledni tjedni magazin France Football izabrao je najbolju momčad desetljeća u kojoj se našao i naš Luka Modrić.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Hrvatski kapetan i lanjski dobitnik Zlatne lopte nalazi se među najboljih jedanaest uz Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Ovo je najbolja momčad u izboru France Footballa: Casillas - Lahm, Van Dijk, Ramos, Marcelo - Modrić, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldo, Neymar.

Luka Modrić koji je u Večernjakovom izboru po osmi put osvojio nagradu Nogometaša godine lani je pokupio sva najvažnija individualna priznanja.

Osim Zlatne lopte, proglašen je najboljim igračem u Fifinom i Uefinom izboru, te je izabran za najboljeg igrača SP-a u Rusiji gdje je predvodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju do drugog mjesta.

Velikog uspjeha imao je s madridskim Realom s kojim je osvojio četiri naslova Lige prvaka, te jedno španjolsko prvenstvo i Kraljevski kup, pa je njegovo uvrštenje među najboljih jedanaest sasvim očekivano.

No izbor nekih igrača u ovu momčad pomalo je sporan, kao Liverpoolov stoper Van Dijk koji je samo nakon dvije sezone dobio mjesto u sastavu.

U momčadi se našao i vratar Casillas čija je forma nakon 2015. i odlaska iz madridskog Reala bila u stalnom padu. Karijeru je nastavio u Portu.

>> Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

Luka Modrić
1/25
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Cinco
Cinco
22:23 29.12.2019.

Usprkos "išučivačima močvare" Jovanoviću, Milanoviću itd. Bravo Luka!

NA
navijala
21:28 29.12.2019.

čemu se čudite,pa hrvatska majka je rodila i Šukera,Teslu,Preloga,Preradovića,Držića,Maruliča,Ružičku,Boškovića,Krležu,Marinkovića,Nazora,Zoranića,Lucića,Budaka,Zadru,Glasnovića,Gotovinu,Matijaša,Kikaša,Starčevića,Rosu,Bobetka,Tuđmana,Menčetića,Šantića,Hasanbegovića,Čengića,Gradaščevića,Vrićića,Kulenovića,ali i Lončara,Jurjevića i da ne stavljam neke druge na ovu stranu...

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
20:50 29.12.2019.

Toooo Lukiceeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije