Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE BILO NAIVNO'

Nisu mogli vjerovati što je Kovač napravio, baš ih je razljutio

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.05.2018.
u 18:41

- On još mora dosta toga naučiti, pogotovo jer sad privlači pozornost kao novi Bayernov trener. Mlad je...

Niko Kovač sljedeće sezone sjedit će na klupi Bayerna, no nakon što je imenovan trenerom bavarskog velikana baš mu i ne ide u Eintrachtu.

Nanizao je tri uzastopna prvenstvena poraza te pod upitnik stavio nastup u Europi sljedeće sezone. Posljednji poraz njegova momčad doživjela je baš kod budućeg Kovačevog poslodavca na Allianz Areni s 4:1.

Niko Kovač
1/17

- Prijevremeni rastanak od Kovača nikad nije bio tema razgovora u klubu! Kad vidite koliko je Niko ambiciozan, kako pristupa svakom treningu, očito je da se želi oprostiti na pravi način. I to osjećaju igrači i ljudi u klubu, zato ga momčad slijedi još uvijek - ističe sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner, prenosi Goal.

Međutim, potezom nakon te utakmice Kovač je navukao bijes uprave, ali i navijača kluba. Naime, sjeo je u auto Brune Kovačevića, osobnog vozača Bayernova predsjednika Ulija Hoenessa, te otišao obitelji u posjet u Salzburg.

- To je bilo naivno! On još mora dosta toga naučiti, pogotovo jer sad privlači pozornost kao novi Bayernov trener. Mlad je... - rekao je Hübner.

Kovač će se imati priliku iskupiti navijačima i upravi, i to baš protiv Bayerna koji ih čeka u finalu Njemačkoj kupa 19. svibnja.

Komentara 3

PA
pan-am
19:51 01.05.2018.

Novinari vani ko i ovi naši ,a Niku baš briga haha tak i treba

VE
vedran69
21:48 01.05.2018.

Mislim da je prezelen za klub kao što je Bayern, ali možda nas sve iznenadi.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:30 01.05.2018.

A moj brat Robert, također?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije