Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Leko se vraća na klupu Hajduka, a sudi mu čovjek kojeg je vrijeđao i psovao

Zagreb: Trener Hajduka Ivan Leko izgubio živce te zaradio isključenje
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
12.09.2023.
u 15:05

Leko će posljednju od pet utakmica suspenzije odraditi sada na gostovanju kod Omladinca iz Gornje Vrbe u Kupu, nakon čega se vraća na klupu svoje momčadi

Nakon reprezentativne stanke vraća se HNL, a tomu se posebno veseli trener Hajduka Ivan Leko koji se vraća na klupu nakon suspenzije.

Naime, Leko će posljednju od pet utakmica suspenzije odraditi sutra na gostovanju kod Omladinca iz Gornje Vrbe u Kupu, nakon čega se vraća na klupu svoje momčadi.

Ono što je zanimljivo jest da Hajduk u nedjelju gostuje kod Gorice, a glavni sudac te utakmice bit će Dario Bel iz Osijeka.
Podsjetimo, taj sudac isključio je Leku u Superkupu protiv Dinama nakon što ga je trener Hajduka, zbog jedne situacije, psovao i vrijeđao. Bel mu je prvo pokazao prvi pa i drugi žuti karton. Kaznu mu je, pak, odrezao disciplinski sudac Marko Smolek.

 

Belu će u nedjelju u HNL-u pomagati Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Vladislavaca, Ante Čulina iz Zagreba bit će četvrti sudac, dok su u VAR sobi zaduženi Ante Čuljak i njegov pomoćnik Ivan Vučković (obojica iz Zagreba).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije