Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA PH

Jug i Mladost ovjeravaju prva dva mjesta, ali bit će na još jednoj kušnji

03.04.2021.
u 13:58

Zanimljivost našega prvenstva je da se za naslov prvaka ove sezone teoretski mogu boriti i prve dvije momčadi iz lige za ostanak, a to su Medveščak i POŠK

Jug Adriatic osiguranje i Mladost u subotu će biti na još jednoj kušnji, ali malo je vjerojatno da vodeći dvojac hrvatskoga vaterpolskog prvenstva neće zadržati prvo i drugo mjesto uoči doigravanja koje će početi 10. travnja.

U posljednjem, 16. kolu ligaškog dijela prvenstva, jugaši će gostovati kod Mornara u Splitu (19.30), a Mladost će u goste riječkom Primorju (20 sati). Očekuju se uvjerljive pobjede gostiju.

Treći susret lige za prvaka, onaj između šibenskog Solarisa i splitskog Jadrana, odgođen je zbog slučajeva zaraze koronavirusom kod nekolicine Solarisovih igrača.

Zanimljivost našega prvenstva je da se za naslov prvaka ove sezone teoretski mogu boriti i prve dvije momčadi iz lige za ostanak, a to su Medveščak i POŠK. Pa bi tako, ne bude li većih iznenađenja, četvrtfinalni parovi doigravanja (10. i 17. travnja) bili: Jug - POŠK, Mladost - Medveščak, Jadran - Solaris i Primorje EB - Mornar. U polufinale ulaze momčadi koje ostvare bolji učinak u dvjema utakmicama.

U polufinalu se pak igra na dvije pobjede (28. travnja, 1. svibnja i eventualno 5. svibnja), a u finalu na tri. Prvaka ćemo doznati u svibnju, termini finalnih utakmica su 8., 15., 19., 26. i 29. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije