Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA

Za prvi april mu iz šale uručili otkaz, a on se zbog toga naljutio i sam dao ostavku

ABSports
03.04.2021.
u 09:47

“Želio bih se zahvaliti Stefanu na prihvaćanju ovog teškog zadatka, znao sam od početka kako su nam šanse za opstanak ravne nuli. No, nakon tri odigrane utakmice bez osvojenog boda, mislim da je najbolje da se rukujemo i odemo svatko svojim putem”, izjavio je klupski predsjednik u prvotravanjskoj šali

Industria Galda de Jos klub s dna treće rumunjske lige jučer je u suradnji s jednim lokalnim portalom objavio vijest da otkazuje suradnju sa glavnim trenerom, Stefanom Fogorosijem.

“Želio bih se zahvaliti Stefanu na prihvaćanju ovog teškog zadatka, znao sam od početka kako su nam šanse za opstanak ravne nuli. No, nakon tri odigrane utakmice bez osvojenog boda, mislim da je najbolje da se rukujemo i odemo svatko svojim putem”, izjavio je klupski predsjednik u prvotravanjskoj šali.

Treneru kluba jako je brzo obznanjeno da je riječ samo o šali, ali on se toliko uzrujao tom šalom da je sam dao ostavku na mjestu trenera. Nije se pojavio ni na treningu istog dana, a tako neće ni na utakmici kluba ovog vikenda.

Klub je već u teškim trenucima, a sada će, zbog apsolutno glupog razloga, biti u još težim.

Komentara 21

VH
volim.hrvatsku65
10:52 03.04.2021.

Novinaru , nije prvi april, nego PRVI TRAVANJ !!!!

VI
Vito
11:11 03.04.2021.

Ne možete od srboljuba očekivati pisanje hrvatskim službenim jezikom.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:09 03.04.2021.

Prvi Travanj, ne april. Za razliku od nekih nacija bivse drzave mi Hrvati imamo svoj jezik pa tako i nazive za mjesece u godini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije