Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Ivković

Jednom mi je na Poljudu bilo jako čudno, vjerojatno će tako biti i večeras

Tomislav Ivković
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
05.06.2020.
u 15:22

U svakoj sljedećoj utakmici izgledali smo sve bolje. Vjerujem da ćemo večeras odigrati dobro, da će momčad pokazati karakter – kaže Ivković

Tomislav Ivković, trener nogometaša Inter Zaprešića, imat će večeras na Poljudu (20 sati) poseban motiv. Naime, nikad kao trener nije pobijedio Igora Tudora.

– Kao trener pobjeđivao sam Hajduk, ali nikad s Tudorom na klupi. Mislim da sam protiv Tudora bio na klupi šest-sedam puta – istaknuo je Ivković.

Igra se bez gledatelja koji su Hajduku uvijek bili velika podrška?

– I da mogu gledatelji na tribine, igrali bismo bez njih. Naime, Hajduk bi protiv nas odrađivao kaznu bez gledatelja. Inače, jednom sam kao trener Lokomotive igrao na Poljudu bez gledatelja. Bilo mi je onda jako čudno, a vjerojatno će biti i večeras. Ipak su Poljud i Rujevica jedini stadioni u HNL-u koji uvijek imaju dobro ispunjene tribine i uvijek je gušt igrati u takvoj atmosferi – kaže Tomislav.

Komnen Andrić, kapetan momčadi, neće večeras biti u konkurenciji za momčad.

– Andrić je imao problema s leđima pa nije trenirao. Bolje da bude sto posto spreman za iduće utakmice. U ovom trenutku ne mogu sa sigurnošću reći hoće li biti spreman za susret protiv Gorice u Zaprešiću – rekao je Ivković.

Inter je odigrao tri pripremne utakmice. Upisali su poraze na gostovanju kod Rijeke i Dinama te odigrali 1:1 u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

– U svakoj sljedećoj utakmici izgledali smo sve bolje. Vjerujem da ćemo večeras odigrati dobro, da će momčad pokazati karakter – zaključio je Tomislav Ivković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije