Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemili događaj

Napadnut autobus s nogometašima, Srbin i Nijemac završili u bolnici

Benfica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.06.2020.
u 07:29

Srpski reprezentativac Andrija Živković i Nijemac Julian Weigl završili su u bolnici jer ih je razbijeno staklo ozlijedilo po očima

Autobus s Benficinim igračima napadnut je u četvrtak navečer nakon utakmice 25. kola protiv Tondele (0:0).

Navijači lisabonskog velikana, očito nezadovoljni igrom i mršavim rezultatom svog kluba, bacali su kamenje na autobus.

Prilikom napada ozlijeđena su dvojica nogometaša. Srpski reprezentativac Andrija Živković i Nijemac Julian Weigl završili su u bolnici jer ih je razbijeno staklo ozlijedilo po očima.

Policija je odmah pokrenula akciju kako bi uhvatila počinitelje. Izgleda da su napad izveli pripadnici najžešće skupine Benficinih navijača 'No Name Boys'.

'Benfica osuđuje kriminalce koji su kamenovali autobus s igračima na putu prema Seixalu nakon utakmice protiv Tondele. Julian Weigl i Andrija Živković odmah su prevezeni u bolnicu na promatranje jer su ih pogodile krhotine stakla. Benfica jamči punu suradnju s vlastima od kojih traži da se naprave najveći napori kako bi se pronašli huligani odgovorni za ovaj napad', piše u priopćenju kluba.

Zanimljivo, Julian Weigl ponovo je bio u autobusu koji je bio meta napada.

Naime,  2017. godine bio je igrač dortmundske Borussije kada je izvršen bombaški napad uoči susreta Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije