Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO

FOTO Dejan Lovren poslao dirljivu poruku Turskoj i Siriji: Javili su se mnogobrojni pratitelji

FOOTBALL - Ligue 1 Uber Eats - Troyes Vs Lyon (1-3) à Troyes
Federico Pestellini / Panoramic
06.02.2023.
u 20:00

Hrvatski reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama kako bi poslao podršku stradalima u teškom potresu

Prema posljednjim podacima više od 2300 ljudi poginulo je, a više tisuća ozlijeđeno je u strašnom potresu jačine 7.8 stupnjeva po Richteru koji je pogodio jugoistok Turske i sjevernu Siriju. Nakon dva jaka potresa, niz slabijih je zatresao tursko i sirijsko tlo, gradovi se nalaze doslovno u ruševinama. 

Osim Luke Modrića koji je poslao poruku da se svi pomole za stradale stanovnike tih područja, njegov reprezentativni kolega i prijatelj Dejan Lovren također se oglasio preko svog Twitter profila. 

 

 

Nogometaš francuskog Lyona objavio je fotografiju turske i sirijske zastave te uz nju stavio emotikone srca i ruku prilikom molitve.

Ubrzo nakon objave, javili su se u komentarima brojni pratitelji i obožavatelji kako bi zahvalili stoperu vatrenih na podršci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije