Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Damir Krznar: Potući ćemo se s Rijekom, ali moramo misliti i na Hajduk

Damir Krznar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
01.12.2021.
u 07:00

Ademi još osjeća posljedice ozljede gležnja, ali vjerujem da će i on stisnuti zube, kaže Krznar

Dinamo je s jako izmijenjenim sastavom rezultatski uspješno prošao kroz Šibenik, trener Krznar neke je igrače sačuvao za tri važne utakmice koje su pred njim. Prije Hajduka i West Hama, danas treba igrati u četvrtfinalu Hrvatskog kupa s Rijekom.

- Svi su nam igrači na raspolaganju, Čop i Jurić rade s momčadi. Ademi vuče taj problem s gležnjem, ali vjerujem da će i on stisnuti zube, da ćemo i njega imati na raspolaganju. Protiv Šibenika smo rotirali jer smo morali misliti na sljedeće susrete, danas će to biti malo standardniji sastav iako moramo misliti i na utakmicu u prvenstvu s Hajdukom koju igramo u nedjelju. No, veseli me što imamo 20-ak vrlo kvalitetnih igrača - kaže trener Dinama Damir Krznar.

- Kup je posebno natjecanje, nama jako drago i želimo ga osvojiti i donijeti Rabuzinovo “Sunce” pod maksimirske tribine - veli Krznar.

U dva ovosezonska prvenstvena susreta Dinama i Rijeke bilo je 3:3.

- Sad neće biti neodlučenog, u Kupu netko mora pobijediti. Napokon ćemo dobiti boljeg (smijeh), a vjerujem da ćemo to biti mi. Iako je Rijeka jako dobra, ne treba izdvajati pojedince, satkana je od iskusnih, dobrih igrača, opasnih u tranziciji, dobrih u napadu. Uz nas, Riječani u ligi imaju najviše završenih akcija, udaraca, no mi nikomu ne priznajemo da je bolji. “Potući” ćemo se danas s Rijekom, očekujem tešku, ali s naše strane i dobru igru - zaključio je Krznar.

Ključne riječi

Komentara 4

KO
korektor
12:54 01.12.2021.

S krznarom na klupi max.donet dinama je neriješeno. Krznaru daj ostavku i spasi nas sramoćenja!!!

HR
hrvat123
08:28 01.12.2021.

mislim da sa Krznarom cemo izgubit tekme i protiv Rijeke i protiv Hajduka i mislim da Krznar nije nivi Dinama

Avatar duje912
duje912
09:15 01.12.2021.

ak izgubi od Hajduka, ode Krzo na cestu hahahahh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije