Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Hajdukov veznjak plakao nakon zabijenog gola, izgubio je važnu osobu u životu

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka
Luka Stanzl/PIXSELL
30.11.2021.
u 21:19

Veznjak Hajduka Atanasov ovih je dana prolazio teško razdoblje budući da mu je preminuo najbolji prijatelj.

Makedonski veznjak Jani Atanasov odigrao je danas sjajnu utakmicu u pobjedi Hajduka protiv Lokomotive (4:1) u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Atanasov je prvo u 51. minuti postigao nevjerojatan gol lobavši domaćeg vratara Nevistića praktički iz mrtvog kuta. Zatim je u 66. sjajno pogodio dalekometnim udarcem.

Veznjak Hajduka ovih je dana prolazio teško razdoblje budući da mu je preminuo najbolji prijatelj.

- Otkad znam za sebe, znam i za tebe. Bio si prijatelj kojeg bi svi htjeli imati pored sebe... Dijelili smo tugu, sreću, bezbroj lijepih uspomena... Ostavio si me da se borim sam, ali znam da ćeš me nastaviti gledati i radovati se mojim uspjesima... Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivaj u miru brate moj - napisao je na Instagramu.

Nakon što je danas zabio Lokomotivi Atanasov je zaplakao, a na izlasku iz igre trener Hajduka Dambrauskas ga je zagrlio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije