Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je samo 28 godina

Sjećate li se 'Dadilje'? 65-godišnja glumica borila se s teškom dijagnozom, a za sve krivi užasan događaj

Foto: Profimedia
1/12
20.05.2022.
u 08:00

Traumu nikada nije liječila, a upravo to smatra uzrokom raka koji joj je dijagnosticiran 15 godina kasnije.   - Doživjela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno utjecalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom - rekla je 65-godišnjakinja.

Glumica Fran Drescher, hrvatskim gledateljima najpoznatija po ulozi u seriji "Dadilja" ponovno je na predstavljanju svoje knjige 'N is for the Nanny' progovorila o tome kako je bila žrtva silovanja 1985. godine. 

Traumu nikada nije liječila, a upravo to smatra uzrokom raka koji joj je dijagnosticiran 15 godina kasnije. 

- Doživjela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno utjecalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom - rekla je 65-godišnjakinja

Glumica smatra da nije moguće da je oboljela upravo od raka maternice, nakon što je bila silovana. 

Priznala je i da je tek nakon dvije godine pogrešnih dijagnoza bila podvrgnuta histerektomiji. 

- Amerikanci su izloženi otrovima, kroničnim bolestima i ovisnosti o drogama, govori Drescher naglašavajući kako je potrebno istražiti što slabi naš imunološki sustav te zašto dolazi do pojavljivanja kroničnih bolesti - zaključila je Fran. 
Inače Fran je prije dvije godine u velikom intervjuu ispripovijedala sve o tome kako su 1985., tijekom provale u njezinu kuću, silovane njezina prijateljica i ona, dok je Franin tadašnji suprug  Peter Marc Jacobson bio vezan i s povezom preko očiju. 

- Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uvjetnoj slobodi. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to napravio. Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli - ispričala je glumica koja je tada imala 28 godina. 

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovu penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Plejada
Plejada
08:26 20.05.2022.

Još uvijek je zgodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije