Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je u bolnici

Najtužnija princeza je ozbiljno bolesna. Palača je dugo skrivala njenu tešku dijagnozu, a ona se s ovim ne može pomiriti

Foto: Profimedia
1/10
19.05.2022.
u 19:20

Mnogi se ipak pitaju, zašto je monegaški dvor tajio ovu dijagnozu, pogotovo zato što su mediji šuškali o tome kako princeza ima psihički slom jer se ne može nositi sa suprugovim ljubavnim aferama.

Princeza Charlene od Monaka, koju mnogi znaju kao najtužniju princezu  zadnjih se godinu dana borila s nekim zdravstvenim problemima te je bila odvojena od obitelji. Sada je konačno otkriveno o kojoj je dijagnozi riječ. Naime, kako piše južnoafrički magazin You, supruga princa Alberta boluje od epilepsije. Iako u tekstu nije navedeno o kojoj je vrsti epilepsije riječ, s obzirom na simptome i na duge boravke u bolnici, čini se da je situacija ozbiljna. 

Također joj, navodno, teško pada što će do kraja života morati uzimati lijekove kako bi bolest držala pod kontrolom. 
Mnogi se ipak pitaju, zašto je monegaški dvor tajio ovu dijagnozu, pogotovo zato što su mediji šuškali o tome kako princeza ima psihički slom jer se ne može nositi sa suprugovim ljubavnim aferama. 

Podsjetimo, Charlene se prvi put ovog mjeseca pojavila u javnosti od studenog prošle godine kada je hospitalizirana. Charlene se ovog puta fotografirala sa svojim suprugom princem Albertom u Monaku, a s njima su bili i njihovi sedmogodišnji blizanci  princeza Gabriella i princ Jacques. Ovo je bio prvi obiteljski izlazak otkako se Charlene vratila s liječenja, a za ovu prigodu je obukla sivu kombinaciju te je svoju kratku plavu kosu složila u urednu frizuru. No, sve je zabrinuo njezin pomalo izgubljen i zamišljen pogled. 

Supruga princa Alberta je prošle godine bila je podvrgnuta operaciji u Južnoj Africi, a u studenom je bila i hospitalizirana radi iscrpljenosti. Tamo je ostala nakon službenog posjeta, jer joj je dijagnosticirana kronična upala sinusa te joj nije bio preporučljivo putovanje kući. U studenom se napokon vratila u Monako, a ubrzo ga je i napustila jer je završila u Švicarskoj radi iscrpljenosti.

Palača je njezino povlačenje iz javnosti objasnila njezinim zdravstvenim problemima.

Inače, princeza se profesionalno bavila plivanjem te je nastupila i na Olimpijskim igrama. Princa Alberta je upoznala 2000. godine, a vezu su obznanili 2006. godine. Dodajmo da se za vrijeme liječenje znala povremeno javiti preko društvenih mreža i to za blagdane te je na ovaj način i suprugu čestitala godišnjicu braka.

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Komentara 3

DI
dino85
21:48 19.05.2022.

Ta žena je psihički uništena pa to se vidi iz avijona.

BA
Barba56
22:17 19.05.2022.

Ima epilepsiju a poslali je u Svicarsku na psihijatriju . Bit ce da princ ima novu ljubav , a ova smeta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije