Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Severina je zbog ovog izgubila sudski spor, a sada to opet radi

Uz fotografije i snimke je citirala pjesmu Ja sam rođen na malom salašu: "Al' krenut će svadbe sa salaša, vratit će se vedre ljetne noći, ravnica će procvjetati naša, hej, salaši, opet ću vam doći".
21. svibnja 2020. u 18:35 1 komentara 4421 prikaza
Foto: Borna Filic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu ne komentira situaciju sa suprugom Igorom i šuškanja o razvodu, već objavljuje fotografije na kojima se druži sa sinom. Sada je pokazala da Aleksandra vodi na jahanje, a na izlet je povela i majku Anu. 

Uz fotografije i snimke je citirala pjesmu Ja sam rođen na malom salašu: "Al' krenut će svadbe sa salaša, vratit će se vedre ljetne noći, ravnica će procvjetati naša, hej, salaši, opet ću vam doći". 

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

Pjevačica je, kako pišu 24 sata, izgubila još jedan sudski spor. Severina se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz srpnja 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije malodobnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Morala je tada ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku u listopadu 2019. potvrdio je prvostupanjsku privremenu mjeru.

Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Riječ je o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera. Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve mora platiti 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, pišu 24 sata.

zbunjena je Pratiteljica napala našu najzgodniju navijačicu u komentarima, dočekao ju kratak odgovor Marijana Batinić presretna je Marijana Batinić prvi put pokazala trudnički trbuščić: Draga linijo vidimo se za godinu dana pohvalila se Nives pokazala kako izgleda kad se uredi za posebnu priliku: 'Zaljubljena'
ŠTO NOVO ZNAMO O KORONAVIRUSU
Molekularna biologinja iz Infektivne bolnice: Nema dokaza da se virus širi aerosolom
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • mara.maric.10004694:

    milan je za ludnicu,da mu je to jedini sin donekle bi i razumjela,oće da joj unisti život seve ne daj se,sve majke objavljuju svoju djecu,da nije to izmislio bi nesto drugo