Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunjena je

Pratiteljica napala našu najzgodniju navijačicu u komentarima, dočekao ju kratak odgovor

Foto: Instagram
1/15
21.05.2020.
u 17:00

Nakon posljednje dvije fotke, jedne u badiću, a druge u topu i hlačama boje kože, mnogi su se zapitali zašto nju prati toliki broj ljudi.

Najpoznatija hrvatska navijačica, splićanka Ivana Knoll poznata je po provokativnim fotkama koje objavljuje na Instagramu, čime je prikupila mnoštvo pratitelja, točnije 166 tisuća, a njezine fotografije nerijetko prenose i svjetski mediji.

1/9

No, čini se kako se one ne sviđaju baš svakome.

Nakon posljednje dvije, jedne u badiću, a druge u topu i hlačama boje kože, mnogi su se zapitali zašto nju prati toliki broj ljudi.

"Ja ne znam zašto netko ima potrebu objavljivati fotografije na kojima im se doslovno tange vide. Zašto ovu ženu prati sto tisuća ljudi?" komentirala je jedna pratiteljica

Foto: FIBA/Screenshot

Druga je kratko i jasno objasnila odgovor.

"Baš zbog toga", napisala je.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar saaarac
saaarac
17:31 21.05.2020.

Pulitzera, Pulitzera gospodaru, ne vidjesmo dugo Pulitzera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije