Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nives pokazala kako izgleda kad se uredi za posebnu priliku: 'Zaljubljena'

Foto: Instagram
1/10
21.05.2020.
u 14:50

Nives je ovaj put pokazala novu frizuru koju ne viđamo često na njoj. Kosu je svezala u visoku punđu, a njezin dekolte opet je bio u prvom planu.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno je oduševila fanove fotkom na Instagramu. Nives je ovaj put pokazala novu frizuru koju ne viđamo često na njoj. Kosu je svezala u visoku punđu, a njezin dekolte opet je bio u prvom planu. 

Foto: Instagram screenshot

"Zaljubljena....u friz..." napisala je Celzijus uz fotku.
Fotografiju je u kratko vrijeme lajkalo više od 13 tisuća obožavatelja, ali i njezine prijateljice, Ecija Ivušić, Ivana Knoll i Sonja Kovač.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila i fotografiju koja prikazuje kako vježba, a u obranu od zlobnih komentatora je stala i jedna njezina pratiteljica. "Ne postoji taj nemir koji se ne može utišati dobrim treningom" napisala je Celzijus te dodala da joj je odraditi trening draže od seksa. U komentarima se javila i pratiteljica, koja je osjetila potrebu pružiti podršku Nives nakon što joj je hejter napisao da nije zanimljiva.

"Ovo je moj prvi komentar na tvojem profilu. Meni si super, oduševio me tvoj odgovor onom liku koji je napisao da mu nisi zanimljiva. Haloooo! Nives Celzijus je svima zanimljiva. I točka. Jako svestrana i sposobna osoba, odlično izgleda, humoristična..." nahvalila ju je pratiteljica. Nives joj je odmah odgovorila: "Moram ovo pokazati bivšem suprugu da uvidi kako me ipak neki ljudi smatraju humorističnom".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije