Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši muž eve longorije

Preminuo je poznati glumac (50), tužnu vijest potvrdio neutješni kolega: 'Bio je divan prijatelj'

Foto: Profimedia
1/8
01.11.2023.
u 08:46

Maurice Benard je napisao i kako je zvijezda 'General Hospitala', Tyler Christopher Baker, bio zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i liječenja od ovisnosti. Isto tako je dodao i da je otvoreno govorio o svojoj borbi s alkoholizmom i depresijom.

Glumac Tyler Christopher Baker, najpoznatiji po ulozi u seriji 'General Hospital' preminuo je u 51. godini. Vijest je potvrdio njegov kolega iz serije koja ga je proslavila, Maurice Benard. Tužnu objavu podijelio je na Instagramu. "S velikom tugom dijelimo vijest da je preminuo Tyler Christopher. Tyler je jutros preminuo nakon srčanog udara u svome stanu u San Diegu", napisao je Maurice. 

Inače, Tylera mnogi pamte i po tome što je bio u braku s glumicom Evom Longoriom, koju je proslavila uloga u seriji 'Očajne kućanice. Sudbonosno 'da' rekli su 2002., no, nažalost nije potrajalo i već dvije godine kasnije su se rastali. 

VEZANI ČLANCI:

"Tyler je bio doista talentiran pojedinac koji bi zasjao u svakoj sceni koju je izvodio i uživao je donositi radost svojim vjernim obožavateljima svojom glumom", komentirao je Benard na društvenim mrežama te nastavio: "Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali."

Maurice je napisao i kako je zvijezda 'General Hospitala' bio zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i liječenja od ovisnosti. Isto tako je dodao i da je Tyler otvoreno govorio o svojoj borbi s alkoholizmom i depresijom. 

VIDEO Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer iznenada je promijenila planove

Komentara 2

Avatar Klopsek
Klopsek
17:33 01.11.2023.

Trošio previše demokracije made in USA.

DU
Deleted user
10:14 01.11.2023.

Hollywood leglo almoholizma i droga svih vrsta..love ne fali.mogu si priustiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije