Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Lovre o Tini: 'Da su mi nju dali, otišao bih prvi dan, a Tiago još trpi jer je gospodin'

Foto: RTL
1/32
11.03.2024.
u 12:46

Tina je priznala da je sretna što idu na večeru kao tim i što su uspjeli popričati jer ne bi mogla izdržati da odu tamo među sve ostale kandidate u svađi.

Ovotjedni zadaci u 'Braku na prvu' digli su ozbiljnu prašinu, no svanuo je novi dan i prilika za novi početak...
Jako teško sam provela vikend zato što sam trebala dokazati nekoj drugoj osobi da mi može vjerovati. Željela da postoji povjerenje između mene i njega, a ne između našeg telefona", rekla je Tina, a i Tiagu je bilo jako teško jer Tina nije željela razgovarati, no naposljetku je prihvatila njegovu ispriku.

Trebao sam reći 'ne', ali nisam savršen, još učim kroz iskustvo. Mislio sam, to je zadatak i trebamo ga obaviti", iskreno je rekao Tiago i dodao kako bi u Brazilu njezinu reakciju na uzimanje telefona možda pogrešno protumačili, ali da joj sada vjeruje više nego prije. Tina je, piše RTL, priznala da je sretna što idu na večeru kao tim i što su uspjeli popričati jer ne bi mogla izdržati da odu tamo među sve ostale kandidate u svađi. 

VEZANI ČLANCI: 

Lovre je prepričavao Klari izlazak s Tiagom. On je kako Tina kaže", zaključio je Šibenčanin i dodao kako je ipak uspio oraspoložiti Tiaga pa su se dobro zabavili. Klari nije bilo u potpunosti jasno što je mislio pa je Lovre pojasnio: Da su mi nju dali, otišao bih prvi dan, a čovjek još trpi jer je gospodin. Za njegovo dobro bih htio da se makne od te cure." Premda svjesna da Lovre nije pretjerano impresioniran Tininim utjecajem na Tiaga, savjetovala mu je da ne priča toliko protiv nekoga koga zapravo ne poznaje dobro. 

Slijedi još jedna večera u 'Braku na prvu', a što će biti glavna tema među parovima - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

VIDEO Ivana Knoll se pohvalila novim poslovnim uspjehom: 'Ti si najbolja!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije