Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U showu nije imao sreće

Josip iz 'Ljubav je na selu' otkrio da je zaljubljen: Ona me ne gleda kroz materijalno

ljubav je na selu
Foto: RTL
1/4
20.03.2020.
u 14:10

Javila mi se jedna cura koja me vidjela u emisiji i pitala možemo li se naći na kavi. Ona je iz Osijeka, nije blizu, ali nakon što smo se dopisivali, shvatio sam da mi odgovara i zaputio se u Slavoniju – ispričao je Josip

Josip se nadao kako će u showu „Ljubav je na selu“ pronaći svoju idealnu partnericu, ali od početka showa nije imao previše sreće s djevojkama koje je odabrao pozvati na svoju farmu. Djevojke su ga do finala showa poprilično razočarale i dao im je to do znanja, ali je i dodao kako on i dalje vjeruje u ljubav i zna da će mu se ona dogoditi. Ljubavna sreća mu se i osmjehnula nakon showa te je priznao kako je zahvaljujući showu pronašao ljubav. 

ljubav je na selu
1/10

- Javila mi se jedna cura koja me vidjela u emisiji i pitala možemo li se naći na kavi. Ona je iz Osijeka, nije blizu, ali nakon što smo se dopisivali, shvatio sam da mi odgovara i zaputio se u Slavoniju – ispričao je Josip za RTL. Rekao je kako su na kavi proveli četiri sata i pričali su o svemu pa i tome kako su se djevojke odnosile prema njemu u showu. Svoju novu simpatiju opisuje kao iskrenu i poštenu djevojku i naglašava da je sasvim različita od djevojaka koje su boravile kod njega na imanju. 

- Gleda me na način kakav doista jesam, odnosno, ne gleda me kroz materijalno – ističe Josip. On i njegova simpatija ne žure se s ozbiljnom vezom, udaljenost im zasad ne predstavlja problem i čuju se preko Skypea i puno se dopisuju.

VIDEO: 'Poznate Hrvatice apeliraju: "Budimo svjesni situacije i budimo odgovorni!" #ostanidoma 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:52 20.03.2020.

Sinko,to ti ništa ne treba i nije trebalo u životu.Trebalo bi zabraniti te tzv.show jer se u mnogima izruguju sa pojedinim osobama.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:11 20.03.2020.

Josipe, ti si drag i pošten dečko, nadam se da si naučio od kakvih "žena" trebaš bježati. Želim ti puno sreće, mlad si i život je pred tobom. Uživaj!

ME
Metuzalem
15:01 20.03.2020.

Bravo vazno je biti zadovoljan onim sto imas a ne sto zelis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije