Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI TRENER

Mamić: Bila bi velika čast da Henriquez igra za Čile na Copa Americi

Angelo Henriquez
Sanjin Strukic/Pixsell
08.05.2015.
u 14:55

- Zagreb je dobra, mlada momčad koja protiv Dinama igra neopterećeno jer nemaju što izgubiti. Sada se i mi možemo opustiti i uživati - rekao je trener Zoran Mamić uoči gradskog derbija.

Dinamo će u subotu gostovati u Kranjčevićevoj kod Zagreba. Modrima je to prilika da odigraju opušteno i pokažu sve što znaju.

- Zagreb je dobra, mlada momčad koja protiv Dinama igra neopterećeno jer nemaju što izgubiti. Sada se i mi možemo opustiti i uživati - rekao je trener Zoran Mamić, prenosi stranica Dinama.

Mario Mandžukić i Ivica Olić iz Zagreba su prešli u Dinamo. Pjesnici i danas imaju nekoliko igrača koji su zanimljivi Dinamu.

- Neću ih javno spominjati - kaže Mamić.

Mamić je otkrio planove i za posljednjih desetak dana sezone.

- Zbog kratkog odmora i dugačke sezone iza nas bilo je u planu pustiti neke igrače ranije, ali malo smo promijenili strategiju. Naime, gotovo sigurno ćemo nakon finala Kupa protiv Splita otići u Rovinj i biti tamo skroz do utakmice protiv Rijeke. Tako da će momčad otprilike tjedan dana trenirati "s užitkom".

Angelo Henriquez bi mogao igrati za Čile na Copa Americi.

- Velika je čast biti dio takve reprezentacije na velikom natjecanju i bilo bi nam drago zbog Angela kada bi bio tamo. Trenutno je na popisu od 30 igrača, a vidjet ćemo hoće li ući u krug igrača koji će ići na natjecanje. Sreća u "nesreći" je što će tamo biti u trenažnom procesu i neće doći nespreman, ali naravno da bi bilo bolje da se uigrava s nama. Ipak, nije to samo naš problem nego situacija koju imaju brojni klubovi.

>> Zoran Mamić: Čuo sam da me želi Austria Beč, ali Dinamo mi znači puno više

Komentara 2

MO
mojazemlja
15:42 08.05.2015.

Da.

KO
kova123
18:47 08.05.2015.

Ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije