Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE...

Messi: Ovo je užasno, ne znam što više trebam napraviti da zabijem za Argentinu

Argentina - Kolumbija
Reuters
27.06.2015.
u 10:38

- Ovo je užasno, ne znam više što trebam napraviti da zabijem za Argentinu - rekao je Messi koji je za utjehu zabio s 11 metara.

Argentina je sinoć izbacila Kolumbiju i prošla u polufinale Copa Americe. Svjetski viceprvaci to su napravili tek nakon jedanaesteraca iako tijekom 90 minuta imali nekoliko dobrih prilika. To je posebno frustriralo Lionel Messija.

- Ovo je užasno, ne znam više što trebam napraviti da zabijem za Argentinu - rekao je Messi koji je za utjehu zabio s 11 metara.

- Odigrali smo najbolju utakmicu na Copi, stvarali smo prilike, a sreću smo imali na penalima. Šteta što nismo zabili u regularnom vremenu.

Argentinski izbornik Gerardo Martino je dodao:

- Igračima sam uoči jedanaesteraca rekao da ćemo pobijediti. Ne bih mogao ostati u svlačionici da smo izgubili. Ospina je bio igrač utakmice. Kolumbija je imala samo jedan udarac glavom, a mi nismo uspjeli zabiti. Nije bilo potrebe za jedanaestercima.

>> Argentina nakon jedanaesteraca izbacila Kolumbiju i prošla u polufinale

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:45 27.06.2015.

Dobra utakmica. Nekad mi se cini da Argentina ima previse dobrih igraca (Lavezzi, Tevez na klupi a Higuain i ne dodje na red) i nevjerojatno je kako se muce s neki timovima. U Kolumbijskom timu Ospina je briljirao dok je Jackson Martinez bio nevidljiv.

DU
Deleted user
15:32 27.06.2015.

probaj promjenit klub pa vise uopce neces zabijat "najbolji u povjesti" xD

Avatar eli974
eli974
12:44 27.06.2015.

trebaš dovesti Barcelonu da igra umjesto Argentine!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije