Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijački ispad

Dinamo Kijev oštro kažnjen zbog rasizma

Dinamo Kijev
Reuters/PIXSELL
25.11.2015.
u 15:38

Dinamo je kažnjen zbog izgreda na utakmici Lige prvaka odigrane 20. listopada protiv Chelseaja, kada su navijači kijevskog kluba napali osam tamnoputih fanova Chelseaja

Zbog rasističkih ispada navijača Dinamo iz Kijeva će sljedeće dvije domaće utakmice u europskim natjecanjima igrati pred praznim tribinama, a mora platiti i novčanu kaznu od 100.000 eura.

Dinamo je kažnjen zbog izgreda na utakmici Lige prvaka odigrane 20. listopada protiv Chelseaja, kada su navijači kijevskog kluba napali osam tamnoputih fanova Chelseaja, a rasistički su vrijeđali i nogometaše londonske momčadi.

Tako će Dinamo na praznom Olimpijskom stadionu u posljednjem kolu skupine G, 9. prosinca, igrati protiv Maccabija iz Tel Aviva, te još jednu utakmicu u nokaut fazi ili Lige prvaka, ili Europske lige. Vodeći su Chelsea i Porto sa po 10 bodova, a Dinamo ima 8. 

>>Bayern razbio Olympiakos, Barcelona na krilima Messija Romi zabila šesticu

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:33 25.11.2015.

V.L. napravio pomak... inače bi naslov trebao glasit " Dinamo oštro kažnjen protiv rasizma " a tek kasnije čitaoci shvate da se radi o jednom drugom dinamu a ne ovom zagrebačkom !

ZL
zlatnirat
16:56 25.11.2015.

I treba jos vise kaznjavati, dok klubovi tj. njihove uprave ne vide da tako dalje neide ili osnovati zapadnu ligu bez bivseg isticnog bloka i bivse juge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije