Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Le Kolač

Slatki pilići: Ova zagrebačka slastičarnica ima najljepše kolače za Uskrs!

Foto: Instagram
1/10
19.04.2019.
u 12:26

Kreativni Robert Hromalić i njegova slastičarnica Le Kolač u kratkom roku postali su "it" par u Zagrebu

Slastičarnica je otvorila svoja vrata u veljači na adresi Petretićev trg 3. Nalazi se u vrlo mirnom dijelu grada pokraj Petrove crkve iznad Vlaške, a na tom je mjestu zapravo bila istoimena slastičarnica koja je postojala proteklih devet godina. 

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Svima onima koji još nisu isprobali Robertove slatke umotvorine, predlažemo da više ne odugovlače, a trenutačno u prodaji imaju uskrsnu verziju tih specifičnih duguljastih kolača. Dolaze u okusima lješnjaka, čokolade, cheesecakea, pite od jabuka, limuna i ružičaste Ruby čokolade, a osim tih duguljastih kolača, nude i toliko divne torte od čokolade, lješnjaka, limuna i cheesecake.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Predivni uskrsni kolači u obliku pilića u slastičarnici će biti u ponudi do sredine sljedećeg tjedna. Pakiranje duguljastih kolača ukrašeno je naljepnicom, a kolač spaja okus čokolade, naranče, čokoladnog biskvita i karamelizirane čokolade. 

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Bili smo u zagrebačkoj slastičarnici koja ima definitivno najbolje krafne, pogledajte kako ih spravljaju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije