Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proces u tijeku

Tomašević prvi put o optužbama: Nisam nasilnik, dokazat ću da nisam kriv

Suđenje - Alojz Tomašević
Ivica Galović/PIXSELL
10.12.2018.
u 21:51

Kaže da mu nakon svega nitko nije rekao grubu riječ. Bilo je ponekad malo rezerve, kaže ali nikad nije doživio nikakvu neugodnost

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević u Pressingu N1 televizije prvi put je komentirao optužbe za obiteljsko nasilje koje je protiv njega podigla supruga Mara.

"Nisam nasilnik. Ovo je moj prvi izlazak u javnost s ovakvim modelom razgovora. Tih 15 mjeseci je bilo vrlo bolno za mene. Proglašen sam optužen i osuđen od javnosti, a ja kažem da nisam nasilan čovjek", rekao je Tomašević na pitanje je li nasilnik.

"Kad čovjek gleda samo iz jednog kuta može ići po logici stvari da je to baš tako. Proces je u tijeku. Dokazat ću da nisam kriv. Taj događaj od 2. listopada znamo samo ona i ja, nije bilo nikakvog ozljeđivanja. Teško je gledati jer imam osjećaj da se sudi mom životu. Koji je interes javnosti da se prenosila obiteljska svađa? Mi smo 37 godina u braku i svađa se rješava u svojoj kući", rekao je-

Još se nisu razveli, dodao je Tomašević. "Moja je supruga tri puta podnijela zahtjev za rastavu braka i tri puta ga povlačila". Rekao je da je sve što je prolazila obitelj bilo jako teško.

Kaže da mu nakon svega nitko nije rekao grubu riječ. Bilo je ponekad malo rezerve, kaže ali nikad nije doživio nikakvu neugodnost. 

"Meni je nanesena velika šteta, i meni i mojoj obitelji. Dokazat ću da nisam nikakav nasilnik. Uvijek postoji ono čuveno ali... Ja vjerujem da ću izdržati sve to i upravo kroz odnos prema ljudima dokazati da nisam takav kakav sam prikazan. Samo što nisam kamenovan", rekao je. 

Komentirao je i izbacivanje iz stranke.

"Ovdje mogu i razumjeti predsjednika stranke. Kad bi on odgovarao na svaki mail, ne bi mogao raditi svoj posao. On nije socijalna ustanova. Mogu razumjeti i njegovu reakciju. Njegova je odluka takva, meni nije bilo lako", dodao je.

Pogledajte video: Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar hrjosko
hrjosko
10:04 10.01.2019.

Odkut Vi znate što se desilo? Žena je rekla da je tukao a ozlijeda vidljivi i dokazanih nije imala! Kao drugo ako je tako bio loš zašto nije otišla od njega? Tri puta podnijeti zahtjev pa ga povuče, znači da je glupo ili ga jako puno voli!!. Ali to svarno nije za javnost to oni moraju riješit a ne javnost i politika!

KO
konoplja
07:59 11.12.2018.

Da li je to onaj što je premlatio ženu pa se pravi pametan, ah da iz HDZ-a je! Možda grad Požega i hrpa afera, ah da iz HDZ-a je! Pozovi si kolegu Lucića koji je veliki katolik ali u slobodno vrijeme kreše klinke i slikava mobitelom pa se kao pravi HDZ-ovac pravi bedast i priča kako su to foto montaže? Ovome se na faci vidi da je nasilnik i agresivac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije