Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti lukašenko

Smijenio bjeloruske generale zbog incidenta s plišanim medvjedićima

lukašenko
VL
01.08.2012.
u 13:30

Aleksandra Lukašenka navodno je jako razljutio incident koji se dogodio 4. srpnja, a koji su vlasti tek prošlog tjedna javno priznale

Predsjednik Bjelorusije smijenio je dio zapovjednika zračnih postrojbi i graničnih sigurnosnih službi jer su propustili spriječiti ulazak u zemlju malog švedskog zrakoplova koji je u okolici Minska ispustio tisuće medvjedića s padobranima i natpisima koji pozivaju na oslobođenje od vlasti.

BBC navodi da je Aleksandra Lukašenka navodno jako razljutio incident koji se dogodio 4. srpnja, a koji su vlasti tek prošlog tjedna javno priznale.

Otkriveno je da je zrakoplov u Bjelorusiju preko Litve poslala tvrtka za odnose s javnošću Studio Total radi promoviranja ljudskih prava. Uhićena su dva Bjelorusa koja se sumnjiče za pomaganje švedskim aktivistima, a ako ih se proglasi krivima, mogli bi biti poslani na izdržavanje sedmogodišnje zatvorske kazne.

>>Lukašenko za svoga nasljednika odredio 7-godišnjeg sina Kolju

Komentara 17

Avatar LargoWinch
LargoWinch
13:53 01.08.2012.

Neka ih je smijenio. Ovo i jeste icident za smijenjivanje ljudi na tom radnom mjestu. Mogli su bacati antrax.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:53 01.08.2012.

U čemu je problem...? Luka, pošalji i ti Švedjanima medvjediće sa porukama, pa nek Švedjani vide...

CI
cidea
14:14 01.08.2012.

Ovo je incident najgore moguće vrste trebali su da raspale po njima pa da vidiš kako bi medvedići leteli u nebo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije