Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabor

Revizijom najviše nepravilnosti utvrđeno u javnoj nabavi

antičević
Davor Puklavec/Pixsell
18.02.2011.
u 12:56

Sabor je prihvatio izvješće o radu Državnog ureda za reviziju koji je prošle godine pregledao potrošnju više od 178 milijardi kuna javnog novca

Završavajući ovotjedni rad, Sabor je prihvatio izvješće o radu Nacionalnog vijeća za provedbu strategije suzbijanja korupcije. U državno sudbeno vijeće iz redova zastupnika imenovani su Josip Leko (SDP) i Josip Salapić (HDZ), a u Državno odvjetničko vijeće Ingrid Antičević Marinović (SDP) i Ana Lovrin (HDZ).

Potvrđena su i četiri sporazuma Vlade i Europske komisije o korištenju dijelom bespovratnih pristupnih sredstava EU za prekograničnu suradnju sa Srbijom, Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom. Nije se glasovalo o članovima Programskog vijeća čija su imena usuglašena na Odboru za informatizaciju i medije. Naime, oni će biti potvrđeni nakon što se ta točka uvrsti u dnevni red i raspravi.

Sabor je prihvatio i izvješće o radu Državnog ureda za reviziju koji je prošle godine pregledao potrošnju više od 178 milijardi kuna javnog novca. Najviše nepravilnosti utvrđeno je u javnoj nabavi, ali i sustavima unutarnje financijske kontrole.

Komentara 16

CU
cunt
19:05 18.02.2011.

di si taj prst pred 5 minuta imala ???

OB
-obrisani-
19:31 18.02.2011.

Kad je ta posljednji put doživjela orgazam?

AU
austria
16:21 18.02.2011.

Jel Šima još živa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije